E3 2011: Halo 4 hivatalosan is bejelentve

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A mérsékelt pulzusszámnövelésre alkalmas Microsoft sajtótájékoztatóját végül megmentette a Halo 4 bejelentése, így a mai napon szárnyra kélt pletykák is beigazolódtak. Megannyi spin-off után Master Chief és Cortana visszatér, de immáron a 343 Industries fejlesztésében. Bungie nélkül is állat lesz?

Egy új trilógia nyitóakkordjaként szolgál a frissen bejelentett Halo 4, mely ezúttal a 343 Industries fejlesztésében készül, míg a Bungie inkább az Activisionnek kalapálgatja új projektjét. Annyi biztos, hogy Master Chief nem semmi kalandba vág újfent, hű MI-segítője, a bájos hangú Cortana ismét támogatni fogja az univerzum békéjének megteremtésében.

Chief hosszan tartó álmából ébredt fel, ha a Halo 3 végén tetszett a hatalmas űrhajó, akkor az új rész kedvcsinálójában láthatsz egy sokkal nagyobbat, durvább pusztítással.

5.
5.
Roby550
Szerintetek az ellenségek maradnak a covenantok? Szerintem a zenén is változtattak !
4.
4.
Alienji
2007 óta erre várunk de végre folytatódhat a történet.
3.
3.
supair
Ha kicsit is szerencsénk van,nyomhatják a PC-sek is.
Úgy legyen!
A Halo-nak megvan az esszenciája,tűéles precizitása.Élvezze mindenki....!
2.
2.
LtK
Azt a kettéb*szott k*rva eget!!!!! Úgy látszik meghallották imáinkat =D. Tudtam , hogy így nem lehet vége Chief-nek =D A 3 vége nagyon nem volt méltó befejezés =D ÁÁ ez igen jó hír =D
1.
1.
Optimus Prime
Unicron a Halo-ban! Úgy hallom a szinkron maradt, vajon a zene is? Ez a két húzója van a játéknak. Gondolom Pc-re nem jön.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...