E3 2011: Új címet kapott a Codename: Kingdoms

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 7.
  • Videó
Link másolása
Bár kis logikával össze lehetett rakni, a dolog a Microsoft konferenciáján vált hivatalossá: az Xbox.comon véletlenül megszellőztett Ryse című projekt tulajdonképpen nem más, mint a Crytek által tavaly bemutatott Codename: Kingdoms. A játékról trailerünk is van már, igazi kinectes címmel van dolgunk.

A korábban a Crytek budapesti stúdiója által fejlesztett játék rendkívül pofásan fest: a kizárólag Xbox 360-ra készülő Ryse motorja szokás szerint lenyűgöző, és az ókori római körítés is megfelelő. Vérbeli kinectes címmel dolgunk van egyébként: ahogy az a videóból is kiderül, a játékosnak pajzssal kell védekeznie és karddal  kell hadonásznia, hogy megmentse az életét. Ütős.

3.
3.
galmat
Már nem a budapesti crytek fejleszti, mert visszatették Németországba a fejlesztést már egy ideje. Úgyhogy ezért a címért már a Crytek Frankfurt felel, sajnos.. A pesti crystektől elküldtek vagy 50 fejlesztőt az idén azt hiszem.
2.
2.
attila 999
kerem szepen,leesett az allkapcsom........
1.
1.
Sewray
Ez tök frankó ha majd véletlen elborul az ember agya ha pl nem sikerül valami többször sem hardon, akk nem a billentyűzetet üti hanem szimplán letalpalja a tv-t a lendülete megadja hozzá a game :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...