E3 2011: Bemutatkozik a God of War: Origins

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony azt már korábban sem titkolta, hogy néhány PSP-exkluzív címét átültetné a PlayStation 3-ra, azonban eddig nem nagyon lehetett tudni, hogy mely játékok lesznek a Remasters program első képviselői. A Metal Gear Solid: Peace Walker után a God of War-epizódok álltak be a sorba.

Bár többen vadi új God of War bejelentést vártak az E3-ra 3D-támogatással, meg minden, a Sony csak részben hallgatta meg imáikat. Lesz új God of War, sőt a 3D-támogatás sem marad el, ugyanakkor nem egészen friss címről beszélhetünk, hanem a PSP-s epizódok PS3-as feldolgozásáról.

A Sony a sajtókonferenciáján jelentette be, hogy a Remasters program keretében egyetlen csomagban jelenik meg PS3-ra a God of War: Chains of Olympus és a God of War: Ghost of Sparta. A God of War: Origins Collection szeptember 13-án kerül boltokba, és az ígéretek szerint nagyfelbontású grafikával, trófea- és 3D-támogatással várja a kiéhezett rajongókat. Bár a lépés nem tűnik nagy számnak, azt ne felejtsük el: a történet szempontjából mindkét darab kihagyhatatlan.

12.
12.
hegyomlás78
Ennél jobb hir azt hiszem nem kell!!!4
11.
11.
én csak azt nem értem, ha már kiadják újra, ráadásul full áron, akkor miért nem fért bele hogy teljesen újrairják a kódot a gow3 motorjával.
a gow trilogy ugyan jobban nézett ki mint ps2-n ez tény, de attól még okádék volt a gow3-hoz képest, teljes áron. szóval nem is értem, na mindegy ettől még tuti várós.
10.
10.
kebi90
Mekkora játék sorozat már :) Csak azt sajnálom h. nincs PS3-am. PC-re meg sose fog kijönni egyik része sem sajnos. :/
9.
9.
wigyory
Nah végre egy igazán jó hir a többi között, nagyon várós a game! Újra itt van KRATOS, harc a végsőkig és tovább! Nekem is kell!
8.
8.
roli33
Ez az! Erre vártam PS3 fronton még. Előbb utóbb GoW4 is lesz biztos...
7.
7.
NECROSMOKE
#4: Resi 4 HD? ez igen, ezt nevezem év végi ajándéknak :)
6.
6.
BloodyDeath
Tuti vétel. Imádom ezt a szériát. Kratos művek a kedvenc játékaim.
4.
4.
keiji maeda
áh ez az év vége elég ütős lesz , uncharted 3 is kötelező darab, resistance 3 is kötelező darab , most meg ez is , ja meg ha jól emlékszem a resident evil 4 HD is szeptember köül lesz istenem .
3.
3.
KenyeresB
EZT MEG KELL VENNEM! :D Nincs mese, erre spórolni kell, amikor megjelenik, már tolni akarom kedvenc konzolomon :)
2.
2.
keiji maeda
a god of war chains of olympus megvan igaz psp-n :D de ez igy kötelező darab lesz megint :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...