E3 2011: Nem lesz kinectes Gears of War

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Epic Games újra cáfolta azokat a híreket, miszerint a csapat kinectes Gears of Waron dolgozna. Az egyik dizájner szerint természetesen érdekli őket a technológia, azonban egyelőre nem érzik úgy, hogy muszáj lenne belepasszírozni a sorozatba a kamerát. Beast módos videóink is vannak a Gears 3-ból.

Teljesen össze vagyunk zavarodva: annyi pletykát hallottunk a kinectes Gears of Warról, CliffyB még valamit be is akart jelenteni a legutóbbi VGA-n, az Epic levédette a Gears of War: Exile címet - minden adott volt egy új projekthez, erre a csapat teljesen lehűti itt a kedélyeket. Terelést hallunk, vagy nem úgy haladnak a munkálatok, ahogy kellene? Esetleg ennyi lenne: nem lesz kinectes Gears of War?

A várakozásokkal ellentétben az Epic az idei E3-on sem mutatott be semmit a sokat pletykált kinenctes Gearsből, ami nem véletlen: Lee Perry, a Gears of War 3 egyik vezető dizájnere szerint ez csak szóbeszéd, nem lesz semmiféle Kinect-támogatás. A csapat jelenleg nem foglalkozik a mozgásérzékelős kamerával, de természetesen folyamatosan figyelik, hogy mit lenne érdemes hasznosítani a képességeiből.

Eddig azonban nem igen találtak ilyet, legalábbis olyat nem, ami után azt érezték volna: igen, erre volt szükségünk egy új Gearshez. Persze mindez nem azt jelenti, hogy a Kinectből ne lehetne valamit kihozni, de az Epic most éppen nem ezzel foglalkozik, erőltetni pedig nem akarják a dolgot.

Sebaj, itt van nekünk a szeptember 20-án megjelenő Gears of War 3. A játék Horde 2.0 módját felturbózták kissé, mostantól hadiszállásokat is telepíthetünk, taktikafüggő, hogy a pálya melyik részét választjuk ki erre. A hadiszállások fejlődnek, a lövések után összekuporgatott pénzünket védelmi ágyúkra és csalikra költhetjük, illetve javíthatjuk belőle a bázisunkat a következő ellenfélhullám előtt.  A játék ezen része öt különböző Locustot és Lambentet vonultat fel, az 50 várható hullám közül minden tizedik után boss vár ránk, illetve különböző bónusz feladatokat is kapunk majd, a jókedvet "big head" szerű mutátorokkal dobhatjuk fel.

A videók ne tévesszenek meg senkit: a Beast módot mutatják be.

11.
11.
Mortis
Már a bejelentés óta hülyeségnek tartottam, de úgy nézem, hogy az Epic-dolgozóinak azért még van esze. Nem mist sok másiknak. A Kinect még bőven elbír ráncfelvarrást.
10.
10.
shatterhand
ők legalább észrevették és mertek szólni
a wii sikere után mind a két cég próbálja eröltetni ezt a casual irányítást oda is ahová értelmetlen
9.
9.
ChainGun112
én már nem tudom isteníteni eléggé :D nagyon várom már. egyébként megvan már mi volt az a nagy dolog amit beakart jelenteni CliffyB?
8.
8.
wardprod
Na ennek a Cliffy gyereknek csak van esze.
7.
7.
Gykrizsi
#6: Össze sporultunk mindent rá és előrendeltem
6.
6.
hakydakillah
5. persze, annak megrendelésén gondolkodnom se kellett :-D
5.
5.
Gykrizsi
#4: Teljesen igazad van, bár fénykardozni még azért szertnék, azt ki fogom probálni, látad milyen a 3 epic edition ?
4.
4.
hakydakillah
Ja, és nekem nem kell Kinect GOW, nem szeretném a kedvenc játékomat lebutítva látni, főleg olyan Kinect SW formában...
3.
3.
Gykrizsi
Most szarok be , corbserel is , ááááááááááááááááááááá, csak lenne szept.20.
Bétával játszottam, nagyon bejött
2.
2.
Gykrizsi
Klassz hogy végre ha jól látom boomerekel is lehetünk, király lesz sáskával emberek ellen
1.
1.
hakydakillah
Azt hittem, hogy a Horda már jobb nem lehet, de tévedtem. Szuper lesz, hogy mégtöbb taktikát vittek bele, tetszik nagyon :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...