E3 2011: Hallani a Risen 2 felől is

  • Írta: InGen
  • 2011. június 9.
  • Hír
Link másolása
Jellemző, hogy a nagyobb címek között elveszett a viszonylag kicsinek számító Risen 2, de némi kutakodás után azért rátaláltunk. Sajnos új médiaanyag egyelőre nincs belőle, de azért néhány új információt megtudtunk az erős stílusváltáson átesett Risen kalózos folytatásáról.

Pár hónapja számoltunk be arról, hogy készül a Risen 2, s hogy az előddel ellentétben a készítők itt a szigetes-kalózos témát helyezik előtérbe. Ezzel kapcsolatban a legfontosabb kérdésre, hogy vajon lesz-e saját hajónk, most választ kaptunk: igen lesz, ez szolgál majd a játékos bázisául, s lehet használni a szigetek közötti utazgatásra. Viszont magát az utat nem kísérhetjük majd végig, s a hajó vezetésébe sem szólhatunk bele, csak egyfajta gyors közlekedésként szolgál a helyszínek között. A készítők nem akarták túl vastag fába vágni a fejszéjüket.


Menet közben a hajónkra bérelhetünk vagy szerezhetünk társakat, akik közül aztán egyet magunkkal vihetünk a szárazföldi küldetésekre is, így lesz segítségünk. A Piranha Bytes ezen kívül komolyan megújította a harcrendszert is, de ezzel kapcsolatban érdemes megvárni néhány játékmenet-videót, hogy el tudjuk dönteni, tetszik-e.

Ami viszont biztos, hogy a játék grafikus motorja rendesen tovább fejlődött, a látvány sokkal részletesebb, s állítólag egy közepes PC elég is hozzá: a Risen 2 ugyanis marad a DirectX 9-es verziójánál.

2.
2.
hedzsooo
Nagyszeru lesz, akar a Risen 1, meg a Gothic 1-2-3 is !!! :-D
1.
1.
Gab
Én nagyon várom, szerettem az első részt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...