E3 2011: Látnivalók a Prototype folytatásából

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 10.
  • Érdekesség
Link másolása
A Prototype második részéről már lehoztunk egy E3-as trailert, azonban most kaptunk néhány screenshotot és egy rövidebb gameplay anyagot is. Emellett a fejlesztők a kiállítás alatt mondták el, hogy szerintük teljesen alaptalan összehasonlítani a Prototype-ot és a PS3-exkluzív inFamoust.

A Radical Entertainment szerint mindössze annyi a hasonlóság a 2012-ben megjelenő Prototype 2 és a napokban bemutatkozott inFamous 2 között, hogy mindkettő nyitott játékvilágban játszódik, egyébként teljesen különbözik a két cím. A játék vezető dizájnere, Matt Armstrong a Eurogamernek mondta el, hogy szerinte az első inFamous nagyon jó játék volt, és a második is annak tűnik, azonban mind a Sucker Punch címének, mind pedig a Prototype-nak van helye a piacon.

Bár az első Prototype-ból kétmillió példány elkelt, a fejlesztők szerint megosztotta az embereket, ezért az új részt már a rajongók és a szaksajtó tesztjeinek visszajelzései alapján fejlesztették. A Prototype 2 immár új képességekkel rendelkező főhőssel és felturbózott motorral érkezik, de lesznek egyéb újdonságok is, gondoljunk csak például a Lair nevű arénaharcokra.

10.
10.
foxtorch
Én is feléig élveztem az elsőt. Aztán rá kellett jönnöm hogy csak eszetlen dara az egész frusztrál, végeláthatatlan mészárlás és kaszabolás. Itt remélem sikerül valahogyan fenntartani az érdeklődést a harcok mellett.
9.
9.
Ghost16
8.
8.
tjames
Én az első részt NAGYON élveztem, és még akkor sem fulladt ki a játék, mikor már vége volt a küldetéseknek. Ez a második rész nálam biztos befutó!
7.
7.
kebi90
Sok elem az első részére emlékeztet, remélem nem fog el laposodni mint ahogy a kollegák írták. Grafikailag javult valamennyit annyira sokat nem szerintem. De reméljük rendben lesz. Mindenképp kipróbálom azért. :)
6.
6.
Nekem akkor b*szta fel (ilyen vulgárisan, mert arra nincs más szó ! ): az agyam amikor a hülye hunterekkel, vagy mi a fenék bezárt egy dobozba (raktár?) és fél órás idétlen kergetődzés kezdődött. Az ilyet, megy úgy általában a bossfight-okat úgy általában nagyon rühellem :(
5.
5.
vuliem
Jó lesz ez, ha tényleg figyelembe veszik, hogy mit mondtak az emberek az első részről és azokat a hibákat javítják ki, akkor nem lesz baj. Remélem ugyanaz lesz a "sorsa", mint az AC-nak: egy gyengébb kezdés után egy bivalyerős folytatás.
3.
3.
gucho
egy darabig engem is lekötött az első rész, de nekem is unalmas lett a végére, de azért várom a folytatást
2.
2.
sanyi80
tNekem az elso resztetszett elejetol a vegeig foleg a sok fejlesztesi lehetoseg amivel el lehetett tolteni az idot
1.
1.
BloodyDeath
Nem roszak a képek, meg a vidi sem kutya. De az első részben kb. 60% után tökre kifuladt a game, és idegesítő volt vele játszani. Nem is kezdtem el ujból. No de talán ez jobb lessz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...