E3 2011: Kinectes játék készül a Blackwaterről

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A Six Days in Fallujah fejlesztői nemrég visszakoztak, az iraki háborút feldolgozó játékukat már a fejlesztés elején elkaszálták, ennek ellenére az 505 Games hasonló fába vágja a fejszéjét, és a Blackwater nevű biztonsági cégről készít majd kinectes játékot a Zombie Studios segítségével.

A Blackwater nevű biztonsági cég Irakban és Afganisztánban teljesített szolgálatot, az elitosztag akkor vált hírhedtté, amikor 2007-ben lelőttek 17 ártatlan civilt. A vállalat ellen eljárás indult, a nevét pedig azóta Xe Servicesre változtatta.

A 505 Games és a Blacklight: Tango Down című játékot jegyző Zombie Studios most új projektbe vágott, amely a Blackwater csapatának főszereplésével készül. Az FPS idén ősszel jelenik meg kizárólag Xbox 360-ra, és opcionálisan a Kinectet is támogatni fogja: a történet egy fiktív észak-afrikai küldetésre kalauzolja el a játékosokat, ahol azok "megtapasztalhatják a Blackwater bátorságát és tehetségét". Hogy a Kinect mennyire működik majd egy ilyen címben, az nem derült ki - még látnivalóink sincsenek az anyagból.

1.
1.
PcSanyko
A kinti képen olyan a koma mint tjames xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...