Szeptemberben jön a 3DS-es Star Fox

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 13.
  • Megjelenés
Link másolása
A Nintendo megerősítette a Star Fox 64 3DS-es feldolgozásának megjelenési dátumát - legalábbis Amerikában, de simán benne van a pakliban, hogy nekünk sem kell többet várnunk az N64-es klasszikus felújított változatára. A játék szeptemberben jön, természetesen több extrát is kínál majd.

A Nintendo megerősítette, hogy az idei E3-on bemutatott 3DS-es játékfelhozatal képviselői közül a Star Fox 64 3D jelenik majd meg először: Amerikában szeptember 11-én várható a cím premiere, remélhetőleg ehhez igazítják majd az európai debütöt is. A Nintendo a többieket - a Super Mario 3D-t, a Mario Kart 3D-t és a Kid Icarust - is az év végére ígéri, míg a Luigi's Mansion 2 csak jövőre kerülhet boltokba.

A Star Fox 64 3D a klasszikus N64-es játék feldolgozása lesz, amiről még a tavalyi E3 alkalmával beszélt először a Nintendo. A játék felturbózott grafikával, 3D-s megjelenítéssel, opcionális mozgásérzékeléssel és multiplayer lehetőségekkel várja a játékosokat: érdekesség, hogy ez utóbbiban élőben láthatjuk az ellenfeleink arcképét is, amint azt a videó is remekül prezentálja.

A Nintendo 3DS-re egyébként több játék feldolgozása is napvilágot látott már, legközelebb a The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D bemutatkozására számíthatunk.

8.
8.
Kumite
#7: Én 26 évesre öregedve vagyok Mario fan, szerencsére kortól független ez a dolog :)
7.
7.
shatterhand
#6: Ezek szerint mégse volt rövid a játék. Akkor kár,hogy nincs folytatása vagy portja.
A sega nyilatkozatra emlékszem én is.
A német részen meg nem is csodálkozom. Az egyik legerősebb cenzúra van ott videójátékoknál európában. God of war akkor jelent meg mikor már rég platina volt mindenhol. Kutya nem vette mert ausztriában is kapható volt:)

A zelda-kat tudom ,hogy sikeresek. Sőt minden saját nintendo játék magasan a topon van. Csak nekem nem kell xy mario,zelda,stb nagygépen.
Nem vagyok finnyás vagy ilyesmi, csak öregedve már mást nézek. A kedvenc top játékaim mind olyanok amiket az átlag szarnak mond. Vagy megfog egy játékban vmi vagy nem. Egyedi és emlékezetes pillanatokat keresek bennük.

Na, offolok, mert végülis nincs nézetkülönbség.
barátjelölést azért küldök
6.
6.
Kumite
#5: Én kb 12 óra alatt toltam végig a MadWorld-öt könnyű fokozaton, nehézbe nem futottam neki, mert még annyi játékot kell beszereznem és végigvinnem késői Wii vásárló lévén, hogy nem érek rá ilyenekre :) De ez volt a 3. játék, amit megvettem és minden percét élveztem, szóval nekem is bejött nagyon a világa ;) Sajnos annyira rosszak voltak az eladási statisztikák, hogy még a Sega, a játék kiadója is azt nyilatkozta, hogy nem adnak ki több (18) -as játékot Wii-re. Németországban ki sem adták. (infók a Wiki-ről)...

A leállításról szerintem az a véleménye a Nintendonak, hogy inkább nem adják ki, mint hogy csorbuljon akár a saját nevük, akár az adott cím neve. Láttál már 9x% alatti Zelda review-t? Mert én még nem, pedig nem egy rész jelent már meg...

Szerintem nem kell aggódni a "hard-core" (szánalmasan rossz és nem találó kifejezés, de hát ezt érti meg mindenki:) ) címek miatt, ha BF3 nem is feltétlenül lesz Wii U-n, mivel addigra a többi konzolon már több, mint fél éves lesz, de az olyan jellegű játékok mindenképp érkeznek. A kiadóknak a profitmaximalizálás a lényeg, nem hiszem, hogy kihagynának egy ekkora dobást. Majd kiderül, mit alkotnak ezzel a géppel...
5.
5.
shatterhand
#4: Azt már egyfajta "terelésnek" érzem,hogy lesz battlefield a wii-n. De kell nekem legalább egy generáció míg be mernék ruházni egy nintendóra. Hiába láttam tőlük jó gépet (pl a gamecube), ha mellette látok olyan filozófiát, hogy szarnak bele a vásárlókba. Leállítanak majdnem kész zeldát. És bár igaz,hogy amit kiadtak pazarul nézett ki, de ehhez eltelt 3-4 év is.
De volt még vagy 2-3 másik olyan gamecube cím amire mindenki "izgult" az akkori E3 bemutatókon majd végül lelőtték őket.

Wii-re jött a madworld pár éve. Saját kis írásomba még pont azt ecseteltem,hogy az egész E3 show legígéretesebb játékának tűnik. AZ kijött azt vhogy csönd lett utánna. És ha jól emlékszem még rövid is a játék.

Azért egy gépem van tőlük. Beszereztem egy GBA SP-t. Messze jobb mint a tesóm psp-je. Kegyetlen jó játszani ilyen kisgépen sonicot, crasht, donkey kongot, yoshit, stb.
A legjobb kézikonzol sztem.
4.
4.
Kumite
#3: Persze, mindenkinek más irányvonal jön be, ezzel nincs semmi baj.
De szerintem a Sony és a MS csak szeretné, hogy annyi és olyan sikeres exkluzív címe legyen, mint a Nintendo-nak van. Általánosságban és / vagy sikerességben nézve, nem pedig személyre szabottan.
Sőt, ha tényleg minden stílust számításba veszünk, akkor a Wii (és a DS is) messze a legtöbb exkluzívval rendelkező konzol, köszönhetően mindkettő egyedi mivoltának.
Mario: 2D, 3D platformer, Paper Mario, Mario Kart, Mario Party, Mario sport játékok, Mario Kart és még talán egy teljes raklapnyi egyéb stílusú játék, amiknek csak a világuk a közös, minden másban különböznek
Smash Bros, Zelda, Metroid, Kirby, Donkey Kong, StarFox, Pokemon, Animal Crossing, NintenDogs, rengeteg mini és party játék kollekció,
régi új visszatérők: Luigi's Mansion, Kid Icarus stbstbstb.

Épp ezért bízom abban, hogy a Wii U hatalmas siker lesz, mert Te is meg tudod rajta kapni a neked tetszetős tartalmakat (CoD, Battlefield 3, Assasin Creed stb), de ha épp akarsz egyet Mariozni, akkor azt is megteheted és ugyanígy fordítva, én is megkapom a magam kedvenc Nintendo címeit ÉS azokat a címeket is, amit más is. Persze Halo, Killzone, God of War, Gears of War nem lesz, ahogy Kinect játékok sem, de szerintem ezek az exkluzív címek darabszámban elenyészőek a N exkluzívjaihoz képest.
3.
3.
shatterhand
nekem mindenképp
Nem kell félreérteni. nem szarozom le a gépet. Sikeres meg minden.
Csak ami engem érintene (és ezt vegyük úgy,hogy pl mi miatt térnék át a N gépéhez) az baromi kevés. Évente 1-2 címet ha tudnák kapni.
De nincs ezzel gond, én nem tartozom bele az ő célcsoprtjukba.

A klasszikus N címek újabb részei jönnek mindig, de pl olyan exkluzív játékok mint shadow collossus,ico,uncharted,halo,gears of war, god of war, killzone,heavy rain, fable, GT,forza és még sorolhatnám nem nagyon ismerek.
Nem akarok leragadni a bugyuta stílusnál (mármint,hogy ez fps, az h&s), de akkor is számomra úgy tűnik mintha több címet készítenének a többi gépre (multiplatforfmon kívül).
2.
2.
Kumite
#1: Lehet rosszul értem, de azt akarod ezzel mondani, hogy Nintendo-ra kevesebb az exkluzív cím, mint a többi konzolra?
1.
1.
shatterhand
na ezen miért nem csodálkozik az ember?
pokemon,mario,zelda,stb
ok a konkurencia is tud ilyet, na de azért ott bőven jelenik meg minden generációban egy kazal exkluzív játék is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...