Robin is játszható karakter lehet az új Batmanben

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 13.
  • Pletyka
Link másolása
Macskanő már biztosan benne lesz a Batman: Arkham City-ben, és nagyon úgy néz ki, hogy derék bőregerünk mindenkori szárnysegédje, Robin is ott fog feszíteni a játékban. Más kérdés, hogy őt nem a történet során irányíthatjuk majd, hanem csupán a challenge pályákon.

A hírt nem erősítették meg a Batman: Arkham City fejlesztői, így azt kéretik fenntartásokkal kezelni, mindenestre a játszható Robin karakterről szóló információk egyáltalán nem vadak annyira, hogy ne lehessen valóságalapjuk.

Az infókról az amerikai Best Buy oldaláról értesültünk, ahol az előrendelői akció keretében kínáltak a játékosoknak exkluzív Robin karaktert. Bár a hirdetés azóta eltűnt (képünk mindenesetre van róla), az is kiderül belőle, hogy a szuperhőst csak két darab challenge pályán irányíthatjuk majd, és nem a sztori során randalírozhatunk vele, mint Macskanővel, akivel állítólag a történet mintegy 10 százalékát tölthetjük majd el.

A milliódolláros kérdés a következő: tényleg kapunk Robint? És ha már "exkluzív" karakterről van szó, lesznek mások is rajta kívül, más üzleteknél?

29.
29.
Mortis
Huhh...Már megijedtem. Nem kellene ennyi karaktert beleerőltetni a játékba. Már Pingvin is fölösleges. Így nem gond, de akkor is irritálni fog, hisz nem szeretem a karaktert.
28.
28.
strike19
#27: Felmentésem van helyesírásból de ettől lehet nekem is véleményem.
27.
27.
lackosor6
#26: Kenterbe...LOL másokat akarok kioktatni, azt le sem bírom írni helyesen...
26.
26.
lackosor6
"...nem bírja kenderbe verni"

Knterbe, nem?? A kender elvette az agyad, szívj kevesebbet ! Jó csak hülyéskedek, de ez nagyon tetszett!
Apropó, mi régen az ASUS-t folyton ánusznak becéztük a haverokkal, erre csajom azt hitte tényleg van olyan márka...:D (jó hát ő nincs benne annyira ebben a témában)
25.
25.
strike19
Robin ő a kedvencem Batman melett.Nem tudom mért utáljátok?Szerintem tök menő a szerelése de batmant nem bírja kenderbe verni.Egyébként meg a Tini Titánok nem mai elképzelés már 80-as évekbe léteztek képregénybe.
24.
24.
lackosor6
#17: Eeegeen....
OMG fasfuhigbeivgewgb azt a pihent eget!! :D

Én meg azt remélem, hogy nem azzal telik majd a játék, hogy egyik helyről a másikra röpködünk majd, mert az kva unalmas lesz! Meg azt is, hogy sok belső helyszín is lesz, nem az utcákon fog lejátszódni a játék 2/3-a! A helyszínek változatosságára és részletességére, mint az AA-ban volt nem is merek gondolni, bár a videó azért kicsit megnyugtatott!
22.
22.
Folti90
#21: Hát itt a Batman AA, és ha minden jól megy akkor az AC is odarak majd!! Okot ad arra, hogy bízzunk, legalább is nekem!
21.
21.
hali74
#19: FOLTI:
Csak tudod ezeknek a neveknek a jogait is meg kéne venni akiknek megvan azok meg nem tudnak játékot késziteni (vagy nem akarnak)!
19.
19.
Folti90
#18: Az a gáz, hogy sok jó gamet lehetne csinálni, főleg badass arcokból (Spawn, Ghost Rider)!
18.
18.
Hubert Cumberdale
De remélem, ha már ekkora openworld játék lesz, akkor minden ellenfele megjelenik batmannek, ha más nem egy mellékküldetés erejére. (közben megjegyezném, a pókemberből mér nem tudnak egy ekkora kaliberű játékot csinálni? Mind annyira komolytalan. :S Pedig gyerekkoromba nagy peter parker fan voltam. És azért egy unreal enginnel meg ilyen bunyóval durva lehet mondjuk venom ellen, vagy épp valamelyik manó ellen harcolni.)
17.
17.
Folti90
Az igazi extra az lenne ha, a How I met-ből játszhatnánk Robinnal!!!!
16.
16.
metercsiken
Ha nem lesz Robin az sem olyan nagy baj.Hisz csak mellékszereplő.Ha meg lesz hát örüljünk neki.
15.
15.
foxtorch
#2: Nagy szerencséd van, az is lesz :P
14.
14.
mugen
Robin az papír!! Batgirl-t akarok!! :D
13.
13.
Teuton
Én a macskanővel akarok játszani! :D
11.
11.
Slik
egyre jobban tetszik a játék :)
7.
7.
DON GONDOCS
Ezaz már csak a tini titánok hiányoznak :D A játék siker lesz, várjuk.
5.
5.
hali74
Dögöljön meg robin!
Macsakanö-joker-kétarc rébusz jöhet!
2.
2.
Hubert Cumberdale
bakker én azt olvastam, hogy batman is játszható karakter lesz az új batmanben :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...