Új Need for Speed: The Run trailer érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 14.
  • Videó
Link másolása
A halál felülről érkezik, egy makacs rendőrségi helikopter képében - ezt tudatosítja bennünk a frissen kiadott Need for Speed: The Run trailer. Nem csupán az egyszemélyes menekülésen lesz a hangsúly, az E3-on bemutatott képsoroktól eltérően a rivális sofőrök is beleszólnak a játszmába.

A Death from Above névre keresztelt kedvcsinálóban számos játékmeneti pillanatot látunk megörökítve, ahol parázs üldözések folynak az úttesten, de az igazi veszedelem egy rendőrségi helikopter képében érkezik, mely folyamatosan alánk tesz. A sztoriközpontú The Run San Francisco lankáitól kezdve egészen New York felhőkarcolóktól hemzsegő nagyvárosáig kavarog, néha még a járművünket is elhagyjuk, hogy gyalogosan meneküljünk el a rend őrei elől. Természetesen filmszerű és megrendezett szegmensek keretében.

33.
33.
Dahaka18
#31: Ott a pont.. Bár nekem ez sem tűnik rossznak, de egy ütős U3-ra szerintem sokkal több mindenki vevő lenne..
32.
32.
drat576
#31: az irányítás szerintem is az U2-ben volt a legjobb, szerintem azt egyszerűen ctrl+c - ctrl+v-zni kéne
31.
31.
XDannyL
#30: Ott az igazság. Nem tudom, h miért nem veszik észre a játék fejlesztői, hogy mindenki Underground 3-t akar?! :O
Csak a grafikát kéne felhúzni a mai szintre, mostani autókkal kell megtölteni a játékot (de természetesen a 90-es évekből is jól jönne egy pár verda) és nem hiper-szuper lámbók meg ferrarik, hanem "csicska" hétköznapi kocsik kellenek amiket kedvünk szerint kipofozhatunk (mind optikailag, mind teljesítményileg).
Az irányításról nem is beszélve... A mostani Need for Speed-ekben szörnyű az autók kezelhetőssége. Semmi közük sincs a valósághoz. Vagy az Underground2-es, vagy a ProStreet-es "irányíthatóságot", kezelhetősséget kérjük vissza! :P
Egyszóval egy modernizált U2 kell ;)
30.
30.
Daca
Nekem nem tűnik rossznak ez az új koncepció, de én is azt mondom h ideje lenne egy U3-nak, a régi megszokott yoomadafaka zenékkel:D. a multkor felraktam az U1-et és 1 óráig csak a zenéket hallgattam:D:D
29.
29.
Richi12
engem nem fogott meg persze ez lehet h csak a trailer hibája!!
alapvetően szeretem a nfs sorozatot csak a pro street meg a shiftek nem jöttek be eddig a többiben mindig volt valami ami tetszik persze nem mind kedvenc de amugy jó !
28.
28.
shatterhand
#18: a változatosság...így van
mw-ben csak nap volt, undergrounban meg utánna csak este
egyik se jó
a tavalyi viszont pont emiatt lett szép és jó.
27.
27.
shatterhand
#22: ps2es hot pursuit is dúrván jó lett
26.
26.
Neo1989
Hát én a Carbon óta nem láttam ( számomra ) normális NFS-t . Ehhez a gamhez azonban nagy reményeket fűzök remélem nem kell csalódnom :)
25.
25.
vincze1211
Kezd tetszeni ez a game.Bár egy ideje már undorodom az NFS-ektől, de lehet, hogy ezt kipróbálom majd.Tetszik benn a Mustang :D:D
De persze nem az autó miatt.Elég jónak tűnik.Kezd tetszeni a sztori is, meg a látvány az nagyon jó.Szal nála lehet, hogy vétel lesz.De azért még nem biztos :D
22.
22.
assassino
porsche 2000 ,u1,u2,mw ezek a részek között mindig csak növekedett a színvonal.
A carbon még jó de rosszabb mint az mw és ezek után csak lehúzós részek jöttek.
Talán most megtörik ez a lehúzós sorozat? :)
21.
21.
Slik
nekem nagyon tetszik :) !
20.
20.
aludttej
ez jóóóó, végre meint lesz egy jó nfs, Erre a frosbite 2 a garancia :D
18.
18.
hakydakillah
16. Pontosan, közéjük tartoztam én is :-) Underground 1-et imádtam, de rögtön jött a folytatás, főleg az ment az agyamra, hogy az összes pálya éjszakai, és ezáltal elveszett a változatosság… Azóta nem panaszkodom, Carbon + Pro Street-et kivéve, az összes részt megvettem, és szeretem.
17.
17.
shatterhand
A nappali részek remélem többségben lesznek.
Amúgy megvárom elöbb a szavatossági értékelést a játéknak. Nagyon nem mind1,hogy van-e értelme újra és újra végigszáguldozni. Hacsak nem baromi hosszú, izgalmas és változatos.
16.
16.
shatterhand
#4: U2 után ott volt az a másik éjszakai autókázás (akkor meg az volt a duma,hogy ne már megint ilyen?)
mw után meg az,hogy ez meg ugyanaz csak nappal

bármi jönne ki sose tetszene
15.
15.
pjoco
#14: Még a végén lehet jól sikerül a játék! :D Frostbite engine csinos alatta!
14.
14.
K2 The Highest
ÚÚúristen, de várom már:)
12.
12.
foxtorch
#1: Igazából nem a realitás az elsődleges szempont a készítőknél szerintem, hanem hogy adrenalinpumpáló legyen. Kicsit megstresszelnek minket a lövöldözéssel... aztán idegesítenek.

Szerintem simán adhattak volna neki más címet is. Csak akkor senkit se érdekelne. Mindenesetre látványosnak tűnik,aztán majd kiderül a játék mit is ér...
11.
11.
gamerman15
Van egy olyan érzésem hogy az előző videóban voltak már ezek a képsorok csak a játék közben.Most csak jól összevágták az egészet.Ha így folytatják akkor az már nem NFS lesz hanem valamilyen "meneküljünk a zsaruk elől parkour módba,kitérdekel a versenyzés" feeling lesz.Inkább csinálják meg az Underground 3-at.
10.
10.
Gorre
Ha nagyon szemét vagyok azt mondom a legutóbbi értékelhető rész a régi Hot Pursuit 2 volt, ha kevésbé akkor a Most Wanted...
9.
9.
SamS
nekem a fast & furious-ra hajaz kicsit, abba is volt jó pár rész ami menekülésről szólt persze ott más volt az alaptörténet :D de úgy nagyjából hasonlít rá :)
8.
8.
Speper
Én kb Pro Streetnél el is vesztettem a fonalat, azt se tudtam h már megint készül egy. Vacak...
7.
7.
msrr
#4: ha ezt u3 néven adnák ki tetszene?
6.
6.
Robbie17
Első NFS ami tetszik eddig :)
5.
5.
NinjaNorb
azért 1 ilyet a tavaly NFS után kiadni...hát elég durvaX]
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...