Az Xbox 360 utódjára jön a Timesplitters 4?

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 15.
  • Pletyka
Link másolása
Érdekes jelentés ütötte fel a fejét a minap, mely egyenesen a Crytek egyik magas rangú tisztviselőjétől származik. Ezek szerint a Timesplitters 4 már fejlesztés alatt van a német csapatnál, ráadásul jövőre mutatják be az E3-on, a célplatformként pedig a Microsoft következő generációs konzolját jelölik meg.

A hírek egyenesen a Crytektől származnak, bár olyan korai szóbeszédek ezek, hogy tényleg nem tudni, mi fedi bennük a valóságot. Tény, hogy a Timesplitters 4-ről szóló híresztelések már elég régóta foglalkoztatják a közvéleményt: a játékot már 2007 júniusában bejelentették, végül a projektet később jegelték.

A népszerű FPS-széria igazi konzolos cím, nem meglepő, hogy az eredeti címeket fejlesztő stúdiót, a Free Radicalt a Crytek már 2009-ben beolvasztotta magába. Ha igazak a hírek, a Timesplitters 4 már a DirectX 11 kihasználásával készül, mely egyfajta vizuális benchmarkként szolgál a Microsoft következő generációs konzoljához. A játék is az Xbox 360 utódjára jelenik meg, a jelentés szerint a cég jövőre fogja leleplezni az E3-on, ahogy a Microsoft magát a konzolt is nagy valószínűséggel.

Ez utóbbi húzásával a Microsoft hamarabb szeretne kijönni a géppel, mint a Sony a PlayStation 4-gyel, mely a Crytek belsős embere szerint szintén a támogatott platformok listáján lesz.

A Timesplitters 4 alatt a CryEngine 3.0 továbbfejlesztett változata dübörög majd. Semmi sem kezelhető tényként, erre felhívnánk a figyelmeteket ismét!

13.
13.
hakydakillah
12. nézd meg a multiplatform címeket... Semmi különbség nincs a játékok között(ps3 vs xbox 360), és amíg ezt a szintet a box tartani tudja, addig nem kell új konzol + a most dől a pénz a Kinectből.
12.
12.
vincze1211
Hát ebből a hírből csak annyi észrevételem lenne, hogy már nincs sok az új box megjelenéséig.Lassan már kiaknázzák a 360 teljesítményét és ha lépést akarnak tartani a sony-val, akkor lassan lépni kell.Mert teljesitménybe sajna elmarad a box a ps3-tól
11.
11.
p3ti
2013ban már senki sem fog élni :\ szal addig is nyomogassuk a 360at!
10.
10.
Vopesz
Az hogy az e3-on lelepleznek egy konzolt, általában nem azzal egyenlő, hogy még abban az évben ki is jön. Legalábbis én nem nagyon emlékszem ilyesmire. 2013 meg már azért reális lenne.
9.
9.
Kumite
#8: javítás: 2012 Karácsony

(hol a javítás gomb a kommenteknél?)
8.
8.
Kumite
Azt én fixre venném, hogy az új Halo még 360-ra jön ki 2010 karácsonyi időszakában. Mivel aki megveszi azt, az nagy valószínűséggel tervezi, hogy a trilógia többi 2 részével is játszani fog. Ergo taktikailag az éri meg a MS-nak, hogy rendszereken átívelő legyen a legsikeresebb franchise-a, így kisebb lesz az elpártolás a generációváltók között.
7.
7.
ilor14
szerintem meg 2012.ben világvége xD
6.
6.
K/G.
#1: Én lennék a legboldogabb. Ha kijönne 2012 karácsonyára, akkor már csökkenne valamit az ára 2013ra. :D De sajnos ez sansztalan.
5.
5.
Sakee
Nyugi,az összes slimben ez van tavaly óta..... csak valaki feldobta ismét a netre a hírt,nézz utána nyugodtan... ;)
4.
4.
hakydakillah
3. én is ezt tippelem.. Most tejel szépen a Kinect, egy új konzollal csak maguk alatt vágnák a fát... Max jövőre bejelentik, mutatnák pár arra készülő játékot(ezt a játékot is), és bejelentik 2013/14-re...
2.
2.
Donpedro
#1: Jó is lenne :) Én 2013-ra saccolnám
1.
1.
utahl2
Akkor jövőre jön az új xbox...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...