DmC - a régi fejlesztőcsapat is bevállalná

  • Írta: InGen
  • 2011. június 19.
  • Érdekesség
Link másolása
Mármint nem Dante új külsejét, mert attól speciel hányingert kap a Devil May Cry eredeti alkotója, Hideki Kamiya, aki most a Platinum Gamesnél tengeti napjait. Némi twitteres üzenetváltásból azonban kiderül: a régi fejlesztők elvállalnák az új Devil May Cry elkészítését is, ha nekik adnák.

Hideki Kamiya, a Devil May Cry, s így Dante eredeti alkotója már a múltban is elmondta: hiányzik neki Dante, nem szereti az új irányt, amerre a DmC tart, s gyakorlatilag egy űr keletkezett az életében, mióta elvették tőle a sorozatot.


Most egy rajongója kérdezte Kamiya-szant azzal kapcsolatban, hogy nem tudna-e valahogy visszajönni, és rendbetenni a látszólag elég rossz irányba indulú sorozatot. Kamiya válasza erre csak annyi volt, hogy "a Capcomnak kell szólni".

Mikor kicsit konkrétabban rákérdeztek, hogy vajon a Platinum Games bevállalná-e az új Devil May Cry elkészítését, Kamiya higgadtan annyit felelt: "Persze. Készen állunk." Látható tehát, hogy emberünk tényleg imádja az általa létrehozott univerzumot és karaktereket, s sok rajongóhoz hasonlóan fáj látnia a kissé kontroverzális, új irányt.

Persze ne temessük a játékot már a megjelenése előtt.

31.
31.
hakydakillah
30. nem leszel moderálva, inkább támogatlak :-)

De mit szólnál ahhoz, ha titokban törnének be hozzájuk, pont akkor, amikor elkezdik lemezekre nyomni a játékot, és gyorsan benyomnák a régi jó Dante skin-t, és törölnék ezt a köcsögöt? :-D Az mekkora lenne?
30.
30.
IceColdKillah
Tudom hogy most ki fogtok moderálni, de ez jelenleg szívből jön:
Kedves LulzSec, ha már ennyire benne vagytok a munkában akkor csináljatok valami társadalmilag hasznos dolgot és törjetek be a Capcom-hoz. Majd az összes gépet amivel dolgoznak ezen a kínzó eszközön, teljesen pusztítsátok el!
28.
28.
martintoth
#10: ezek hatalmasak. miért nem láttam én ezeket eddig? :DDD köszi!
27.
27.
PcSanyko
#10: Huhh,most olyan jót röhögtem! xDDD ThX!
26.
26.
DON GONDOCS
ahogy elnézem a képeket nagy Twilight fan lehet a karakter designer XD
25.
25.
DON GONDOCS
Értékeljük az újító szándékot, de bizonyos keretek között.
24.
24.
Raziel88
Rakok rá én is egy lapát földet. Poháralátétnek se jó a DVD amire kiírják. :D
21.
21.
rossitibi
Itt van egy aláírásgyűjtés! Még tavaly indult,de nagyon megállt! Talán ha többen tudnának róla...Én próbáltam terjeszteni amennyire tudtam!
http://www.petitionspot.com/petitions/Dmc
19.
19.
Mortis
A dizájnt viszont már nyugodtan lehet ásni. Nagyon mélyre.
18.
18.
bence51
#10: Utolsó vidi...lol...Edward May Cry XD
17.
17.
ZERO88
Nézegetem a videókat és próbálok barátkozni a DMC-vel de egyre jobban csak azt érzem ezt el kurták! Ha ez siker lesz akkor bajok vannak :S Igaz az előző játékuk sem volt valami sikeres:D
14.
14.
Garfartix
#9: Igen, én is netes aláírásokra számítottam. De abban is igazad van, hogy sokan fogják megvenni.
13.
13.
shatterhand
Mikor vették el tőle a sorozatot?
12.
12.
Speper
Ez még warezra sem érdemes...
10.
10.
hakydakillah
Az én kedvenceim ezek a vidik, rengeteget nevettem rajtuk:

http://www.youtube.com/watch?v=KBNQbXL_Px4

http://www.youtube.com/watch?v=haNI-LWzFfQ&feature=related

DE EZ MINDENT VISZ:

http://www.youtube.com/watch?v=3HBzTpddcw0&feature=related
9.
9.
Khaszás
#6: Ez sajna nem fog össze jönni mer szerintem így is sokan meg veszik majd.. az h most össze beszélsz pár magyar spanodal aki meg az ö spanjaival és így tovább.. az nem jelent semmit mi magyarok tűk vagyunk a szénakazalban mármint játékvétel szinten... Világ szinten kéne megoldani akkor talán.. netes aláírás gyűjtés tudom is én meg szerintem legalább annyi fan hány tőle mint amennyinek bejön sokaknak szerintem ez lesz az első "DMC" tehát nincs viszonyítás alapja és azért jön be neki stb.. Mindenesetre remélem nagyot fog bukni és fél év múlva már nem is emlékszünk rá!
7.
7.
kebi90
Én egy olyan részben reménykedem még a jövőben ahol a régi Dante, vagy Nero kalandjai folytatódnának. Ezzel a drogos SP-vel meg hagyjanak békén. :D
6.
6.
Garfartix
Dede, temessük el a játékot! R.I.P. DMC!

Kéne szervezni valami tüntetést a Capcom ellen, vagy rohadt sok emberrel meg kéne dumálni, hogy ne vegyék meg a játékot. Jó lenne, ha látná a Capcom is, hogy milyen szart alkottak!
4.
4.
giga321
Még jó hogy ne jelenik meg PC-re nem venne rá a lélek hogy ezzel a karakterrel menjek.
3.
3.
ZERO88
Hát az jó ötlete lenne ha megint ők csinálnák mert ez az új hát......kaki :D
Régi részek tele voltak franko jelentekkel itt meg most kapunk egy drogost :S
2.
2.
@darkking@
Én imádtam a DMC-t a 4-et meg kifejezetten...de ezt akármilyen jó is lessz nem veszem meg az tuti!Nem akarom felhozni miért tudja mindenki..számomra ez nem fér bele én ebben nagyon elfogult vagyok még az élteben is....és fusztrálna akár egy játékban is ...(Nem irom le konkrétan miről beszélek tudja mindenki,nem akarok vitát elinditani)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...