Ingyenessé válik a City of Heroes is

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 22.
  • Bejelentés
Link másolása
A free-to-play játékok korát éljük, ma már fizetős MMORPG-t csinálni nem annyira jó biznisz, mint annak idején. A City of Heroes viszonylag sokáig húzta a nem túl barátságos havidíjas mezőnyben, az év végén azonban átalakul a cím, és egy részét teljesen ingyen játszhatjuk majd.

Akár tetszik az összehasonlítás, akár nem, de tény, hogy fizetős MMO-t azért nehéz futtatni manapság, mert a piac jó részét a World of Warcraft uralja. Sebaj, az ingyenes játékokban több potenciál van, mint gondolnánk: a Gyűrűk Ura Online például kiválóan muzsikál az üzleti modellváltás óta, ezért nem véletlen, hogy egyre többen menekülnek a free-to-play mezőnybe a biztos bukás elől.

A City of Heroes mindenesetre jó sokáig húzta, a játék hét éve - a World of Warcraft előtt - rajtolt el, és azóta töretlenül üzemelt. Most azonban az NCsoft is bejelentette, hogy a játék az év végén City of Heroes Freedom címmel indul újra, ám akkor már az ingyenes modellt fogja erősíteni. Mindez annyit takar, hogy a játékosok díjmentesen játszhatnak a program egy részével, bizonyos cuccokért azonban fizetni kell, sőt akár havidíjat is csengethetünk a készítőknek, cserébe pedig VIP tagságot kapunk.

Az ingyenes játékosok két karaktert csinálhatnak legfeljebb, nyolc kaszt közül választhatnak, és maximum az ötvenedik szintig fejlődhetnek. Hogy mire számíthattok a díjmentes szuperhősös MMO-tól, arról az alábbi összehasonlító oldalon olvashattok!

8.
8.
JcGross
Amúgy az APB már kijött, illetve Open Beta fázisban van, szóval nem értem mire vártok...
7.
7.
JcGross
Sőt, a Fallen Earth is ingyenes lesz.
6.
6.
adriano28
#5: silkroadnál nincs jobb nem volt és nem is lesz !!!
All Points Bulletin nem tom miaz !!!:D
5.
5.
AssaX
wownal nincs jobb nem volt nincs és nem is lesz !!!
All Points Bulletin én is varom !!!
4.
4.
l.rics16
nem tom én ezzel valahogy ugy vagyok hogy mmo k jobbak fizetősen mint az ingyenesek mert ha valaki oannal jáccik akkor minek fizessen már semmi érteklme aztán bejön valaki aki prémiumot meg minden szir szart fizettet és kihivás nélkül kb lekaszálja a fél világot ezzel vagy elveszi a kedvedet a játéktol vagy fizetned kell és a sokszori vásárlás meg ienek a pluszokért elöbb utobb ugy végződik hogy többet fizetsz a játékért mintha csak havi fizetős lenne
2.
2.
deviques
Na, én erre nagyon vártam. A Champions valahogy nem jött be, de ezt valószínűleg kipróbálom
1.
1.
giga321
Ennek csak örülök Champions Online után ez aztán a nemsokára visszatérő All Points Bulletin is az lesz azthiszem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...