Red Orchestra: Heroes of Stalingrad dátum

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 22.
  • Megjelenés
Link másolása
Alaposan kinőtte magát a Tripware Interactive, a vérbeli, második világháborús katonaszimulátoruk már a harmadik eljövetel felé masíroz. A keleti front csatazajai nyár végén felerősödnek, hiszen a boltokba kerül a Red Orchestra: Heroes of Stalingrad. A CoD-nál jóval komolyabb shooterre számíthatunk.

A Tripware Interactive története igazi sikersztori, a Red Orchestra még anno, az Unreal Tournament 2004 legsikeresebb amatőr modjaként látta meg a napvilágot, meg is nyerték vele az Epic modversenyét is, és zsebükben az engine használatának jogaival készítették el az Ostfront 41-45-öt, mint első, teljes értékű játékukat. Immáron újra nekifutnak a szovjetek és a németek konfliktusának, az Unreal Engine 3.0 hathatós támogatásával.

Igazi hardcore címmel van dolgunk, ahol egy-két lövéstől tényleg padlót fogunk, a fegyverek sebzése és viselkedése is a legmegfelelőbb a valóságnak, nincs rambózás, hanem komoly taktika szükségeltetik hozzá. Tekinthetünk a Heroes of Stalingradra, mint a második világháború Operation Flashpointjára is.

A játék augusztus 30-án jelenik meg - erősítette meg a hivatalos oldal, dobozos formában is megjelenik, de digitálisan is megvásárolhatjuk a Steamről 39.99 dollárért. A játék elsősorban multiplayerre kihegyezett - igazi ritkaságról beszélünk, ahol két oldal választható, a németek és a szovjetek, járművezetéssel és elkeseredett fedezékes harccal.

10.
10.
krizsi3
#8: Szia. A Red Orchestra: OstFront 41-45 a Steamen 9,99 Euró és nem havidíjas.
8.
8.
McDuff
az Ostfront nagyon nagyon nagy élmény volt nekem anno a sok CoD után,biztos ez is jó lesz,csak ez nem fog menni a gépemen már:/

meg kéne venni az Ostfront-ot,vki nem tudja hogy mennyi most az ára Steamen?meg hogy ezt csak egyszer kell megvenni vagy havi díjas?nem nagyon járok Steamre...
7.
7.
Sarkadi
5.
5.
Malackutya
Remélem amint befejezték ezt a játékot,akkor neki is esnek a Killing Floornak,és összedobják UT3 alá. Nagyon jó játék a mostani is,de azért egy UT3 ból többet lehet kihozni sokkal. Amit nagyon szeretek a Tripware-ben hogy foglalkoznak a játékaikkal. A mai napig érkeznek pályák,karakterek,javítások a KF-hez és zöme ingyenes. Csak egy két plusz karakterért kell fizetni 1-2 eurót. Csak így tovább,egyik kedvenc fejlesztőm lett,ezzel a felhasználóbarát üzletpolitikával.
4.
4.
Cooper911
Ha jól emlékszem még a sima UT alá is volt Red Orchestra mod.
Jól kinőtték magukat, kiváncsi leszek erre a játékra.
3.
3.
7Rusky
ha nem vettétek volna észre,a menüben van CAMPAING és SINGLE P is!!
ugyh valszeg lesz
2.
2.
metercsiken
#1: Én úgy vettem ki a sorokból, hogy van single mód, csak a multi-ra jobban odafigyeltek! De lehet ,hogy rosszul értelmezem!?
1.
1.
CoolGeri
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...