Jövő héten jön a Backbreaker: Vengeance

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 23.
  • Megjelenés
Link másolása
A 505 Games gyakorlatilag az utolsó pillanatban, de bejelentette, hogy a Backbreaker: Vengeance a jövő héten jelenik meg - a letölthető játék ára még mindig nem ismert. Az új amerikai focis játék nem a Backbreaker-féle szimulációt erőlteti, ez egy sokkal árkádosabb cím lesz.

A tavaly megjelent Backbreaker borzasztóan leszerepelt, pedig mi nagyon vártuk, főleg a fejlesztők - a technológiai megoldásairól híres NaturalMotion - kiléte miatt. A játék középszerűségére csak rásegített, hogy a EA Sportscal kötött exkluzivitási szerződés miatt a készítők nem férhettek hozzá az NFL licenchez.

A 505 Games és a fejlesztők ennek ellenére nem adták fel a küzdelmet, jövő héten, június 29-én válik letölthetővé az Xbox Live-ról a Backbreaker: Vengeance. Bár a cím ugyanaz, ez a játék nem a Backbreaker-féle szimulációt erőlteti majd, hanem az iOS-en bemutatkozott Tackle Alley kibővített, átdolgozott változata lesz.

Az iPhone-os játékot több mint egymillióan töltötték le, a címadó játékmódot anno a fejlesztők még a Backbreakerbe is átvették, ahol kétségtelenül fénypontként tündökölhetett. A mostani verzió több száz új pályát, új mozdulatokat és játékmódokat tartalmaz majd - az ára továbbra sem ismert, de legkésőbb a jövő héten úgyis mindenre fény derül.

6.
6.
waynerooney108
#4: ;)
#3:Nekem az EA-s NBA jobban bejön, NHL-t nem toltam.
5.
5.
Blade96
Hát azért nekem ne mondjátok, hogy a FIFA sorozat akkora játék lenne. Hihetetlen, hogy mennyire nyomatják, mikor 10 meccs után olyan szinten monoton az egész, hogy az valami beszarás. A KONAMI PES-je mindig tud mutatni valami újat...
4.
4.
JacoB
Ha sport játékról van szó akkor nálam csak az EA Sports létezik :)
3.
3.
Sousuke1989
#1: Erről picit vitatkoznék, THQ kiadta az UFC-t, ami szerintem jobb, mint az EA MMA-ja. 2K Games kiadta az NBA 2K sorozatot, ami toronymagasan veri minden évben az EA NBA szériáját. Szintén a 2K Games kiadta az NHL sorozatot, ami szintén jobb volt hangulatban (még ha grafikailag nem is annyira látványos és szép, mint az EA-é). Igaz a 2010-es volt az utolsó NHL, amit a 2K Games kiadott, így azóta csak az EA gyermeke van a piacon a műfajon belül.
2.
2.
Darox
iPhone-on próbáltam az eredetit és jó játék volt, de PC-re is jó lenne azért!
1.
1.
waynerooney108
Szerintem az EA Sports csinálja a legfejlettebb, legjobb sportjátékokat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...