Járművezetés a Saints Row: The Third trailerben

  • Írta: InGen
  • 2011. június 24.
  • Videó
Link másolása
Sokan úgy gondolják, hogy a Saints Row jó irányba halad. Ez az irány pont a Grand Theft Auto ellentéte: a lényeg, hogy nem veszi magát komolyan a játék, és ezért a világ legnagyobb állatságait is el tudják sütni benne a fejlesztők. Most például emberünk mindenféle dolgot vezet.

Főhősünk tankot és repülőt is vezet az alant látható előzetesben, sőt mindenféle dologgal szétveti a jónépet, olyanokkal is, amik már enyhén túlmennek a jóízlés határain. A játék kaotikusnak és nagyon elborultnak tűnik, s valószínűleg pont ezért fogjuk szeretni, amikor megjelenik. Ami egyébként idén november 18-án esedékes PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

41.
41.
hakydakillah
39. azt tényleg nem tudom, mi online coop-ot nyomtunk Live-on.
40.
40.
mans
http://www.gamestar.hu/saints-rowthe-third-jatekmenet-video.html#

itt megnézitek a képeket,és látni hogy van ott néger is mint a 2 be,meg ez a videóbeli figura aki szerintem az alap karakter lesz,úgyhogy lehet majd generálni.
39.
39.
hala
#38: De egy gépen nem lehet ketten játszani?
38.
38.
hakydakillah
35. még ki se jött, akkor hiába beszélsz jelen időben... Ráadásul ez a karakter a videóban tutira kitalált.. Az eddigiekben is lehetett, szerintem ez nem fog változni.

36. hát már elég rég volt... De menüben ott a co-op. Vagy belépsz a játékba, és küldesz meghívót. Már nem nagyon emlékszem.
37.
37.
mans
Elég gáz lenne ha pont a karakteralkotást ne rakták volna bele,benne kell hogy legyen.
36.
36.
hala
#30: Hogy lehet co-op-ban játszani hogy kell beállítani mert én csak system linket láttam + xbox liveot:S Előre is köszi.
35.
35.
gta5
#33: Hát jó ez igaz ,de most a SR3-ban nem lehet csinálni karaktert .
33.
33.
hakydakillah
32. épp az, hogy ebben csinálhatsz karaktert, és GTA-ban meg nem :-)
32.
32.
gta5
Hát ez a játék nem nagyon tetszik,de jobban néz ki mint a 2.része .Az a gond ,hogy nem lehet benne csinálni karaktert ,de én a GTA 5 várom.
30.
30.
hakydakillah
14. SR2-t okvetlen pótold be, főleg haverral coop-ban :-)

29. te ebből a vidiből, és pár utcából hogyan jöttél rá, hogy kisebb a terület? Mondjuk ha ez így lenne, én csak örülnék neki. Amúgy kár GTA-hoz hasonlítani, sandboxon kívül semmi közös nincs bennük, tiszta más stílus. Mondjuk GTA V-ben is lehetne online coop, mert nagyon ütős volt a teljes SR2 játékot coop-ban tolni.
29.
29.
aruha
Viszont ahogy láttam a játékterület 1000szer kisebb mint az eddigi Saints Row-k de sokkal kevesebb a játékhiba,és végre a járművek is kinéznek valahogy! Amit 100 000-ek hiányolnak a gta-ból az pont az pl hogy egy ilyen lánctalpas tankkal átlehessen menni mindenen,mert pl ezt a gta-kba csesztek rendesen megcsinálni,a repülőről nem is beszélve!:D
28.
28.
IceColdKillah
Gizda nagyon, az SR2 máig a kedvencem!!!!
27.
27.
huszti
hát nemvették túl komolyan :D
24.
24.
p3ti
Nem vagyok nagy rajongója a GTA jellegű gammáknak , de ez tényleg ütős :) jókat röhögtem a traileren :)
22.
22.
giga321
LOL uramisten mi ez a játék ? Nagyon beteges. DEEEE Várom.:D
21.
21.
wigyory
Ezt majd nekem is be kell szereznem-nagyon frankó! Mennyi baromság-hatalmas agy kellett a megalkotásához! Grat a csapatnak- várós a game!
20.
20.
Vopesz
Remélem ebből a részből sem marad ki az online coop!
19.
19.
aruha
Oké tényleg sokkal szebb a grafika,és oké tényleg állat:D:D De akármennyire próbálkoztak ahogy látszik az autóvezetési élmény még mindig nulla..
És sztem nem több embert zavarni fog h ha lassítani akarsz egyből megállsz vagy ha nyugodtan akarsz menni akkor is belehúz.. de amúgy kurvajó lett:D
16.
16.
wildláma
az egy óriási lila gumipénisz?
15.
15.
Hubert Cumberdale
Hát ez egy oltári nagy gyökérség! Arra tökéletes, hogy nevessek egy kört az ilyen gameplay videókon.
14.
14.
Antihero
Én hogyhogy eddig nem hallottam erről a sorozatról? igazi remek lenne beteg elmémnek:D
13.
13.
egy utca pankrátorrá avanzsálódott a főhősünk... :D korrekt...
12.
12.
zero0
szóval szétkúrom a várost egy tankkal és kapok értek 500 dodót?érdekes
11.
11.
X-Master
Ahogyan Brian kutya mondta a Family Guy egyik részében:
-Ez az az a pörgés, ami hiányzott!
Pont abba az irányba mennek, ami szerintem a sandbox játékok szépségét adja meg, nem mellesleg, ami a GTA 4-ből hiányzik. Ha így haladnak, akkor szerintem néhány rész múlva komoly konkurenciája lesz egymásnak a két cím. Ha a GTA5 is olyan egysikú lesz, mint a 4, akkor érdemes ezen is elgondolkodni. A szuperököl meg az embereket lődöző ágyús kisteherautó szerintem oltári nagy marhaság, és egyáltalán nem realisztikus, de még mindig jobb, mintha valami lényeges elem hiányozna. Apropó, lényeges elem:
-MIÉRT NEM VESZIK MÁR ÉSZRE, HOGY FELTALÁLTÁK A BICIKLIT, A GÖRDESZKÁT VAGY A ROLLERT?
Komolyan mondom nem értem, hogy pont egy ilyen kaszkadőrös, állatkodós játékból miért hagyják ki ezeket. Pedig milyen jólenne BMX-el trükközni mint a San Andreasban, vagy adni egy-két tockost az elhaladó deszkásoknak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...