GC 2011: PS3 árcsökkentést jelent be a Sony?

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 25.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint augusztusban fogja bejelenteni a Sony a PlayStation 3 árcsökkentését. A konzolgyártó természetesen továbbra is azt hangoztatja, hogy egyelőre nem tervezi levinni a konzolja árát, noha ennek éppen itt lenne az ideje - egy árcsökkentés a Microsoftot is hasonló lépésre ösztökélheti.

A brit MCV értesülései szerint az augusztusi GamesComon fogja bejelenteni a Sony a PlayStation 3 árcsökkentését. A kereskedők arra számítanak, hogy a gyártó 200 fontra (durván 60 ezer forint) viszi le az ajánlott fogyasztói árat, ebben az esetben viszont az üzletek akár 180 fontos (54 ezer forintos) ajánlatokkal is előrukkolhatnak hamarosan.

Mivel az akciót a pletykák szerint Kölnben fogják bejelenteni, nem kizárt, hogy az árcsökkentés csak Európára vonatkozik majd, bár az is igaz, hogy Amerikában még a 200 fontos ajánlathoz képest is olcsóbban beszerezhető a gép. A lépés viszont mindenképpen jót tenne a versenynek, és a találgatások szerint a Sony után a Microsoft is árat csökkentene - a Nintendo a múlt hónapban tolta le a Wii árát.

A Sony továbbra is azt hangoztatja, hogy nem tervez árcsökkentést a PlayStation 3-hoz - valószínűleg az augusztus 17-21. között megrendezendő GamesComig nem is hallunk majd több konkrétumot.

41.
41.
K2 The Highest
#40: Nem nézem végig, de láttam már pár helyen, hogy moderálva voltak a kommentjei...
Nem nézem a tartalmukat, de tényleg túl sok van...Lassan bann éretté válik...

És tényleg ráférne valami kis nevelés...
40.
40.
hakydakillah
39. MENT A PÜ, ide már ne spammolj...
39.
39.
#37: Röviden:
Szerencsére nem szorulok rá a te jótanácsaidra és nevelésedre!

Gondolom, ezt is törlitek, mert itt demokrácia és szabad véleménynyilvánítás van! Bocsánat, hogy egyszerre nem jutott eszembe az összes PS3 exkluzív cím, és hogy le mertem írni a többit.

Kész röhely, ami itt megy! Ti normálisak vagytok!?
37.
37.
hakydakillah
33. Tömören:

- szedd össze a mondandódat, nem kell ide ezer post (máshol ezért márt bannoltak volna)
- mutass pici tiszteletet...
- ez a véleményem a blu-ray-ről, neked ez miért fáj?
- nincs szerencsére anyagi gondom, és az ismerőseimnek se, mégse tudok senkit, egy személyt kivéve, akinek lenne a háztartásában blu-ray lejátszó, lemezek, pc-ben stb. A mi térségünk talán ilyen maradi...
- eleve a beszélgetésünk ott elvszett, amikor általánosítottad, hogy a box játékok 2-4 lemezen helyezkednek el, miközben csak pár ilyen kivételes eset van.
- a blu-ray lemezekről meg azért ez a véleményem, mert ha bekapcsolok egy multiplatform címet - mindkét konzolon, akkor nem látok semmilyen különbséget, csak a blu-ray disc tele van szeméttel.
- a neved, és viselkedésed elárulja, hogy nincs miről beszélnünk, legyen igazad..
30.
30.
Dogmatix
#26: Szerintem azért volt jó ötlet 2006ban belerakni a blurayt mert akkor egy lejátszó ára egy PS3 2szerese volt, és ha nem is több százezren, de jó páran inkább PS3 at vettek, sima lejátszó helyett, mert olcsóbb volt, márkás és még játszani is tudnak ha akarnak. Kivárom én ezt az árcsökkenést ha lesz, ugyanis sárga ledes lett a gépem :(
29.
29.
hakydakillah
27. de azért az tudod, hogy ez nézőpont kérdése. Nálam a legjobb döntés mindkettő beszerzése volt, mert egy GOW nekem többet ér az össze PS exkluzív címnél. Igaz, jóformán GOW és Forza végett tartottam meg a gépet, de azt is meg kell vallanom, hogy Live-on szeretek multizni, és inkább fizetek egy jól összerakott rendszerért. Amúgy mi az a nagy különbség Arcade és Elite gép között? Mert szerintem csak a Hdd-ben van eltérés :-)
Kalozkódásról meg annyit, ha valaki mégis mellette dönt, addig nincs gond a garanciával, amíg nem bannolják.
Ebben az évben rengeteg jó cím jön az összes platformra. Szerencsére jól működik a csere-bere. A legtöbb játékomhoz cserélgetéssel jutottam hozzá. A legjobb, mikor kifogsz egy őrültet, akinek mindenáron kell a te tulajdonodban levő játék, és képes érte 2-3 játékot is adni :-D
28.
28.
XDannyL
#27: Upsz... az előbbi kommentemben Uncharted 2-t akartam írni :) sry
26.
26.
hakydakillah
25. ahogy, írod, mára már kezd elterjedni. Mondjuk az én ismerőseim közül mindenki még DVD-t vásárol, csak 1 személyről tudok, aki rákapott a blu-ray-re.
Nem a PS ellen beszélek, de a mostani generáció érett meg igazán a blu-ray-re, most van már szükség 10-20 GB-ra. 2006-ban ez még szerintem korai ötlet volt.
25.
25.
Dogmatix
#24: Azért mára már eléggé elterjedt a BR. Rengeteg ismerősöm már csak HD ban néz filmet/megveszi,letölti mind1/. És egy lejátszó se olyan vészes. Gépbe az író is egész tűrhető áron van már. Persze azért a DVD árától még egy darabig nagyon messze lesz. Viszont még nem igazán láttam agyonkarcolt ps3 as játékot, ellenben az xboxxal amiken mindig van legalább 1 kis foscsík
24.
24.
hakydakillah
22. olvasd el a nevét, kár a szóért :-D Amúgy, meg igazad van.
Én máig azt mondom, hogy korai volt a blu-ray. Rohadt drága technológia volt még anno, amely még máig nem terjedt el igazán. A játékok terén is a DL lemezek untig elégnek bizonyultak eddig, persze volt pár kivétel... Microsoft majd az új konzoljába bedobja a blu-ray meghajtót, és legyen szó 2013-ról, addigra már olcsó, elterjedt formátum lesz, amit talán tényleg kihasználnak, és a játékoknak is szükségük lesz ennyi helyre...
23.
23.
myrte
#22: A miénkben még a régi box. Nincs külön egységünk a wifihez, de nem is kell, mivel 3 méterre van a routertől. A kábel jóval olcsóbb. Szerintem ezzel a családok nagy része is így van.
22.
22.
Killerbee
#20: Anno csak feleslegesen drágította volna a gépet. Akkoriban nem hiszen, hogy sokan wifi-s routerrel rendelkeztek volna vagy más ilyen egységgel. Felárat meg minek fizetett volna az ember a wifi-ért, mikor úgyse használta. Aki nagyon akarta anno annak ott volt a lehetőség külön egységként megvenni. Mostanra már beérett és sokan ki is használják. Bár lefogadom, hogy még most se használják ki rengetegen.
21.
21.
Mathia$
Amúgy én mind2-t konzolt szeretem, van is mind2. DE a szívem mindig is PS felé húzott jobban PS2 miatt, PS3 pedig sokkal jobban összerakottabb és precízebb gép mint a X360. Ezen nincs mit megbeszélni, ez tény. M$ kicsit későn dobta be a slim-et. Oly annyira, hogy akárhányszor Xboxot hallok a hagyományos fehér 360 jut eszembe.
Amúgy remélem mindenki tisztában van vele hogy egy PS3 előállításának ára épp hogy 200$ alatt van, az X360 elkészítése pedig 150$ körül mozog. Lehet a Sony ezzel még kevesebbet nyerne a konzolon - hacsak azóta nem találtak ki vmi olcsóbb legyártási lehetőséget - de eladásilag nagyon megugrana.
20.
20.
#19: Csakhogy a PS3 FAT minden szériájában 2006-tól van BEÉPÍTETT wifi! Az Xbox team csak mostanában jutott el idáig (mióta van az X360 Slim)!
19.
19.
KenyeresB
#14: Ööö..akárcsak a PS3-Slimnél. van beépített wifi. Az enyémben legalábbis van :D
15.
15.
Előbb utóbb veszek egy Slimet a PS3 Fat mellé! Az tuti
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...