Július elején jön a Brink DLC-je

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 25.
  • Letöltés
Link másolása
A Bethesda tényleg nem hagyja sokáig parlagon a Brink közösségét dacára annak, hogy az elmúlt hetek hírei arról szóltak, hogy a LulzSec hackerei feltörték a játék statisztikaoldalát. A letölthető tartalmak áradatának nincs vége, jövő hónap elején érkezik a Agents of Change DLC, mely két hétig ingyenes lesz.

A "Változás ügynökei" névre hallgató csomag, mint a neve is mutatja, némileg csavar egyet a recepten, számos hibajavítást is tartalmaz majd, de a rajongók elsősorban a két új pályának, a két új ruhának és a két új fegyvernek örülhetnek majd - utóbbiakra természetesen számos kiegészítőt is aggathatunk.

 

 

A megjelenés már itt van a nyakunkon, de a Bethesda pontos dátummal még nem szolgálhat, mivel a konzolgyártóknak még jóvá kell hagyniuk a Agents of Change tartalmát. A rajongók valamikor július elején tölhetik le a csomagot, de nem árt igyekezni, hiszen csak két hétig lesz ingyenes, utána a szokásos árat kell kifizetnünk érte.

Természetesen mindhárom platformra - PC, Xbox 360 és PS3 - egyszerre érkezik a bővítmény. Vannak még csodák ugye-ugye? Fentebb pár képet gyűjtöttünk össze a DLC-ből.

2.
2.
shatterhand
kár érte
elkéstek az egésszel
1.
1.
Mortis
2 új ruha, abban a hatalmas választékban? Ez komoly? Hehe. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...