Hivatalosan is érkezik a Torchlight II

  • Írta: InGen
  • 2011. június 27.
  • Hír
Link másolása
A Torchlight annak idején kellemes indítása volt valaminek, amiről már akkor sejtettük, hogy egyszer úgyis sorozat lesz belőle. A Diablo egykori fejlesztői által készített hack & slash ugyan néhány ponton kissé hiányos volt, de így legalább maradt hely a folytatásnak, hogy ezeket rendbe tegye.

Ebben a percben kaptuk a jóhírt a Runic Games hivatalos magyarországi partnerétől, a Cenegától, hogy a Torchlight II hivatalosan is 2011-ben fog megjelenni, kizárólag PC-re. Ugyan az első rész nem nyerte el maradéktalanul a tetszésünket - főként a monotonitást, s a kevés újdonságot róttuk fel hibának -, az egykori Blizzard North fejlesztők és más tehetségek által alapított Runic Games azt tűzte ki célul, hogy minden területen tökéletesíti a folytatást.


Ennek a legfontosabb jele, hogy immár teljes mértéken rágyúrnak az online módra, ahol fizetős és ingyenes tartalmak is várnak a játékosokra. Szintén fontos előrelépés, hogy a négy választható karakterosztályon belül komolyabban testreszabhatjuk majd saját hősünket, bár erről egyelőre még nincsenek részletek.

A játéktér is változott: a bejelentés nagyobb, szabadon bejárható területeket ígér, de hogy még így se legyen panasz a változatosságra, a TorchEd néven futó szerkesztővel a tehetségesek elkészíthetik saját modjaikat a játékhoz.

Jópofa újdonságnak tűnik a nyugdíjazás is: biztos mindenki találkozott már azzal a helyzettel (a tapasztalt Diablo 2 játékosok tutira), hogy ha egy karakter elérte a maximális szintet, s megszerezte a legjobb felszereléseket, akkor gyakorlatilag elveszti az értelmét, mert nincs miért tovább nyomulnunk vele. Nos, a Torchlight II-ben a teljesre tápolt karaktereinket nyugdíjba küldhetjük, így a következő hősünk alapból néhány bónusszal és extra képességgel indul majd.

Tovább böngészgetni a játék hivatalos oldalán érdemes.

Update! Kaptunk egy nagy rakás, csudaszép minőségű képet is - ezeket a galériánkban tekinthetitek meg természetesen!

15.
15.
wardprod
0day megvevős.

Jobban várom, mint a D3mat....
14.
14.
LtK
#11: Nem, de nem is egy sima hack'n'slash. Ahol hack'n'slash-be sorolták ott is mellé van téve az RPG is ;) Legtöbb helyen pedig inkább RPG-nek említík. A Torchlight-ról beszélek. Szóval lehet itt okoskodni meg lol-ozni de nézzetek utána ;) Én így ismertem meg és szerintem is inkább húz afelé mint egy hack'n'slash-hez.
12.
12.
fojesz
Jöttek új képek, a galériában találjátok őket!
11.
11.
Netsu
#9: Miért, szerinted a Diablo is egy keményvonalas RPG? :-D
10.
10.
Killerbee
#9: Mióta megcsinálták.
9.
9.
LtK
#7: Ez mióta hack'n'slash?
8.
8.
foxtorch
Az első résszel is sokat toltam, sajnos egy idő után tényleg unalmassá vált. A a legjobban az tetszett benne, hogy nem erőművekre szánták :)
7.
7.
daenath
Szeretetel varjuk, ugyis hack'n'slash hiany van es az elso reszevel jol elvoltam egy ideig, tetszet a rajzfilmszeru grafikaja is.
6.
6.
sallacsa
Alig várom:D
Remélem nagyon jó játék lesz,az elsővel sokat játszottam.
5.
5.
bali182
Köszi a jó híreket srácok! Az eredeti Torchlight nagyon jó móka volt! :)
4.
4.
Cooper911
3.
3.
Én kifejezetten élveztem és nagyon örülök ennek a hírnek! 2011 ? sz.u.p.e.r. ! :) Annyi csalódás volt már ebben az évben, hogy nagyon ránk fér egy kis kellemes gyilkolászás ! :)

off: Bár most nagyon rákaptam a Witcher első részére ami kifejezetten tetszik (szerintem játékélmény szempontjából jobb is, mint a második rész!), így a legalább tisztában leszek az előzményekkel mire a másodiknak nekiesek! Ajánlom mindenkinek aki nem ismeri csak a másodikat, nekem meglepetésként hatott !

2.
2.
Mortician
Nagyon tetszett az első rész, de való igaz, hogy viszonylag hamar unalomba fulladt. Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz a folytatás.

Azért erre a PC exkluzivitásra kíváncsi leszek, elvégre késve ugyan, de kijött az első rész is konzolokra.
1.
1.
mugen
Diabló pótléknak elég jó. Én egész fajinul elszórakoztam vele, jöhet! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...