A Bodycount trailerek párban járnak

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 29.
  • Videó
Link másolása
Agyatlanul húzogatni a ravaszgombot felemelő érzés Stuart Black szerint, a designer anno a Black című FPS-eposzért felelt. A Codemasters újra elővette a receptet, hogy golyózáporral, robbanásokkal és ellenségek hadával adózzon a fegyverpornó szellemiségének.

A Codemasters rögtön két kedvcsinálóval is megörvendeztette a leendő rajongókat, nem is akárhogyan: a Bodycount tényleg remekül néz ki annak ellenére, hogy kicsit hunyorognunk kellett a megtekintésük közben. Intravénásan adagolni a szikrázó lövedékeket, a nagykaliberű fegyverek kerepelését megmagyarázhatatlan eufóriához vezet. Andy Wilson, a játék direktora szerint a legfontosabb kérdés, hogy az FPS műfajában igyekeznek a Call of Duty és a Battlefield fejére nőni.

9.
9.
Neo1989
#8: Ne legyél már ilyen pesszimista lehet valaki nem látta a vidiket legalább most szerez egy ki izelitött am az alsót már én is láttam de ettől még nem kell leszólni relax, nyugi hidd el nem direkt veled akartak kiszúrni :)
8.
8.
falselight
nincs mivel kitölteni ma a hírsávot? csak mert a cgi trailer fél éves, a gameplay meg az e3-ról való, s már szerepelt is az oldalon.
7.
7.
bernyi
Ha már fegyverpornóként reklámozzák mi a francért nincs rendes ironsight?
Már a Black-ben sem tetszett, de hogy 2011-ben (vagy amikor majd megjelenik) miért nem jutottunk még el odáig, hogy egy hc fps-ben ilyen dolgok alapok legyenek?
5.
5.
wildláma
#3: Ámen tesó!

Amúgy nekem meg az van az eszemben, hogy egy régi hírnél azt magyarázták, hogy nem akarnak olyan FPSt gyártani (megint) ami csak az agyatlan lövöldéről szól, ahol a taktika, a fedezékek érnek valamit, ahol nem kell 25 golyó belénk hogy vörösen izzon a képernyő, ahol tényleg a realizmus a lényeg.
u.i.:A Black a mai napig egy favorit, ami grafikát akkor nyújtott, attól össze vissza fostam magam (átvitt értelemben persze), ott a környeze, a fegyverek, és azok hangjai, az ellenség mind-mind úgy lett összekalapálva, ahogy azt egy hardcore gamer szeretné.
4.
4.
DON GONDOCS
#2: Igaz, ma összeteszem a kezem ha 1 fps-nek 7 órás kampánya van
3.
3.
hakydakillah
Remélem újra tele lesz boss harcokkal, és maradt a jó kis nehézség, amik mellett nem lesz az az érzésem, hogy egy előre megírt forgatókönyvben „játszok“. Szépek a robbanások, és tényleg egy izzig-vérig akció lesz. Csak az a futurisztikus sz@r nem tetszik. Mi az hogy hirtelen ilyen futurisztikus lövölde lesz belőle?

Amúgy szép a grafika, de a Black-nél tényleg olyan grafikát hoztak össze, ami akkoriban mindent vert, nem értettük, hogyan bírja a PS2, és szerintem még máig szép:

http://www.youtube.com/watch?v=d-5_84JsjxE
2.
2.
Hubert Cumberdale
kajak hiányoznak azok az idők, mikor az fps-eknek sztorijuk volt. Ma meg csak ilyeneket kapunk, meg régi nevek meg gyalázásat. Na majd talán a farcry 3...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...