Még a nyáron megérkezik a Deep Black Online

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 29.
  • Hír
Link másolása
Az orosz Biart Studio már évek óta készíti a Deep Blacket, mely egy jövőben játszódó, víz alatti lövölde lesz, ám mindenek előtt egy multiplayerre kihegyezett mellékágat indít el még a nyáron Xbox Live-on, PC-n és PSN-en. A külső nézetes, búváros MMO 8-24 játékost támogat majd, és jól is néz ki.

A hangzatos free-to-play third-person shooter MMO műfaji besorolást kapott, a Deep Black Online független lesz a négy éve készülő, single playerre kihegyezett Deep Blacktől. Míg az innovatív multiplatform játék el nem készül, addig legalább egy online válfaját kiadják még idén nyáron, mely egy futurisztikus sci-fi világban játszódik, ahol a terrorizmus fékevesztett háborúban áll a kormányokkal abból a célból, hogy megszerezzék a durva biológiai fegyverek feletti uralmat.

A Deep Black Online három játékmódot fog tartalmazni, de hogy pontosan milyet, azt még nem részletezték, a játék 8-24 játékos egyidejű búvárharcának enged teret.

"Saját multiplatform technológiát használunk a biEngine kialakítása során, mely a Deep Black Online-t hajtja. A játékos ugyanolyan minőségű grafikának örülhet, mint amilyennel a soron következő, single player cím, a Deep Black is rendelkezni fog" - mondta Konstantin Popov, a Biart Studio vezérigazgatója.

A társaság elsősorban a víz alatti témát dolgozza fel játékaival, szeretnék elérni azt, hogy a Deep Black elismert frencsájz legyen az MMOTPS-ek piacán. Erre minden esélyük megvan.

7.
7.
K2 The Highest
#6: Én is erre gondoltam...Én azt hittem, hogy kb a Bioshock szintjén lesz, de csalódtam...Még tán Hydrophobia is szebb vízzel rendelkezik. De maga a játék jó...Csak sok idegesítő dolog van benne, de nem spoilereznék...
6.
6.
AssaX
#5: az jó pont a lényeg nem a legszebb xD
5.
5.
K2 The Highest
Toltam ezt a Deep Blacket...Abban csak Single volt/van...Jól el lehet vele játszani:) Egész jó graf, de pont a víz az ami nem a legszebb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...