Deus Ex - mi vár ránk 2027-ben?

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 2.
  • Videó
Link másolása
Újabb kulisszák mögötti videóval jelentkezett az Eidos Montreal. A fejlesztők elmondása szerint hatalmas ugrás várható az előző játékok és a Human Revolution között, mi több a választási lehetőségeink előremutatóak lesznek és meghatározzák a jövő trendjeit is. Könnyedén elhisszük nekik.

A Deus Ex sorozatra jellemző augmentáció az augusztus végén érkező Human Revolutionra is igaz lesz, sőt olyannyira szabad kezet ad a cím a döntéseinknek, hogy az Eidos Montreal szerint a jövő videojátékai is átveszik ezt a normát. 2027-ben szinte hisztériává válik a különböző beültettett robotikus szervek használata az emberek között, nagyvállalatok rendezkednek be arra, hogy az igényeket lefedjék és sokszor vissza is élnek a helyzettel. A csóró réteg nem örül, az utcákon lebzsel és forradalmat hírdet.

9.
9.
martintoth
Talán nem fog akkorát ütni, de jó játék lesz ez! ;)
8.
8.
Mortis
Úristen...Eszméletlenül várom. Az első Deus Ex a szememben a világ egyik legjobb FPS-e, szóval nem kisebbek az elvárásaim ennek az irányában sem. Jajj, de be fogok kockulni. :D
5.
5.
Ryo san
Ez a game az első a jelenlegi mindenképpen beszerzendő listámon!Annyira hozza a Blade Runner érzést,hogy az már fáj.A zenéjéért meg már most oscart adnák.
4.
4.
adikas
Ez olyasmi lesz mint a Mass Effect?
3.
3.
falselight
én is kipróbáltam, és bizony bazijó lesz, ha a fejlesztők meg tudják fejelni egy jó történettel és nem az lesz a poén a végén, amit már az első 5 percben kezdtem sejteni.
2.
2.
g.man580
Én játszottam a netre felkerült első 2 és fél órát tartalmazó verzióval.Annak nagyon jó hangulata volt!
1.
1.
supair
Szép.
A puding próbája pedig nemsokára eljön:-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...