Vicces DeathSpank: The Baconing trailert kaptunk

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 2.
  • Videó
Link másolása
Hamarosan folytatódik Ron Gilbert agymenése, a DeathSpank, igaz, a mester ezúttal nem vesz részt a humoros akció-szerepjáték munkálataiban. A szellemiség viszont megmaradt a The Baconing alcímre keresztelt új epizódban is. Egy papírmasé-karakterekből összerakott, hasfal-szaggató előzetessel gazdagodtunk.

Főhősünk ugyanaz, mint az előző részekben, igaz, most emberére talált Anti-Spank személyében. A harc egy igazi varázstárgy, a Fires of Bacon körül forog. Aki imádta a könnyed akció-RPG stílust, kissé bugyuta, de végletekig poénos tálalásban, az ezúttal sem fog csalódni. Letölthető formájával ellentétben, tartalomban erős a The Baconing: 100 új küldetés, 70 karakter és 80 fegyver vár a kalandorokra és állítólag a program kihívás-faktorán is sikerült javítani a hardcore arcok kívánságára. A konzolok mellett PC-re és Macre is meg fog jelenni még a nyár folyamán.

5.
5.
Hát nem tudom, a dumákon kívül szerintem tanítandó iskolapéldája a "hogyan fulladjon be egy játék fél óra alatt a totális unalomba" kategóriának. Nálam nagyon gyorsan kiverte a biztosítékot, pedig például a Torchlight amit hasonló jelzőkkel szoktak illetni, nagyon tetszett és tényleg kellemes szórakozás volt számomra...
Minden esetre kíváncsian várom, hátha a második rész jobb lesz, mint az első...
4.
4.
Józsi_Doe
Meglepően jó játék volt, jöhet a következő adag.
3.
3.
goszti007
hát ez lol szerintem megszerzem
2.
2.
gamerman15
hatalmas.ami a hercegnővel történik az nagyon nagy, majdnem leestem a székemről
XD
1.
1.
fnonika
talán egy kis gameplay-t tehettek volna a trailerbe :))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...