FIFA Manager 12 - az első részletek és képek

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy futballcsapat üzemeltetése nemcsak a játékról szól, komoly üzleti és szervezőképesség kell hozzá, taktikai lehetőségek tárházát kell átnyálazni, és mindig az aktuális helyzetnek legmegfelelőbbet kell választani a szakembereknek. Idén is lesz FIFA Manager 12, íme a friss tudnivalók!

Az EA Sports nem kevesebb, mint 700 fejlesztést hajtott végre az új epizódon és ezúttal bevonták a rajongók kívánságait is, ami azt eredményezte, hogy olyan funkciók lettek elérhetőek, melyekre már régen vágytunk. Ilyenek a meccs előtti taktikai megbeszélések, az Európa kupa végső párharca, valamint az új játékosok előzetes tesztelési lehetősége. Managerek számára jó pár új kihívást kell teljesítenünk, természetesen egy frankó oktatómóddal megspékelve. És az elmúlt 24 órára kiterjesztik az átigazolási piac részletezését.



Gerald Köhler, a vezető designer egyértelműen a rajongók elvásárait emelte ki az idei rész kapcsán, tehát jobban odafigyeltek rájuk. A közösség bevonásával a leghitelesebb futball-manager szimulációt alkották meg, mely valaha is készült. Szóval a szokásos fényezés megy ezúttal is.



A felhasználói felületet is jelentősen átgyúrták, valamint a 3D-móddal sokkal realisztikusabb élményt nyújt a FIFA Manager 12, mely új logikákat, továbbfejlesztett mesterséges intelligenciát tartalmaz. A cserékre is oda kell figyelnünk, új taktikákat hozhatunk létre. Az online háttért is érinti némi változás, például az előző játék birtokosai minden prémium tartalomhoz hozzájuthatnak ezúttal is, de számos fantázia szülte ligákban vehetünk részt és új statisztika rendszer került bevetésre.

Papíron ez jól fest, de vajon tényleg elérik-e az EA-nél a Football Manager szintjét? Tényleg hangsúlyosak lesznek a változások?

2.
2.
padoacf
sziasztok
Hát igazából ideje volt már egy két dolgot frissíteni, mert színvonalban nekem nagyon bejöttek az előző részek is de valahogy egybe kellene gyúrni az FM managerrel, ami mondjuk nekem már kicsit szerte ágazó volt, de tetszett benne, hogy egy futbalistának vannak megadott kedvenc emberek akikkel szeret együtt játszani, és szert is tehet az idők folyamán ilyenekre, valamint hogy a régi játékosokból lehet a klubbodnál edző, vagy pld a sajtótájékoztató amikor dícsérhettél nem csak csapadod beli emberkét, hanem olyat is akit épp a scoutjaid vizsgáltak, vagy akivel épp folyamatban van a megköttetendő szerződés, és ez még akár a mérleg nyelvét a te oldaladra is döntheti el. Szerintem ha ezt a pár dolgot megcsinálnák akkor baromi jó játék lenne.
1.
1.
gamerman15
remélem ezeket az ígéreteket beváltsák és végre rendesen megcsinálják a 3d meccsek beállítását is mert azt még mindig nem tudom hogy kell
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...