Idő előtt kiszivárgott a Gears of War 3

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 3.
  • Érdekesség
Link másolása
Veszélyes fricska borzolja a hétvégén az Epic Games idegeit: felkerült a legnagyobb torrentoldalakra a Gears of War 3 működősképes verziója, mely a teljes single player kampányt és a multplayer pár szegmensét tartalmazza. Öröm az ürömben, hogy csak a fejlesztői Xbox 360-on futtatható a kalózverzió.

Ez pedig azt jelenti, hogy mezei, módosított Xbox 360-on a nagytöbbség képtelen lesz futtatni a játékot - ez az Epic szerencséje -, csupán azok, akik rendelkeznek speciális, debug konzollal. A torrentoldalakra kiszivárgott verzió korántsem a teljes, hiszen a megjelenésig még két hónap van hátra. A külföldi magazinok értesülései alapján a kampánymód már játszható, ahogy a multiplayer néhány szegmense is.

Igazi hátrányban a becsületes felhasználók lesznek, vélhetőleg a játék fórumai tömve lesznek a tapasztalatokkal és a történetről szóló poéngyilkos információkkal, azoktól a szánalmas alakoktól, kik nemhivatalos forrásból, a könnyebb megoldást választották.

A játék megjelenése szeptember 20-a, ami igen messze van még, tudjuk milyen nagy a csábítás, mégis a legkomplettebb játékélményért mindenképpen megéri a törvényes beszerzés.

Köszönjük dante92!

53.
53.
uzsz1980
Mi az hogy kiszivargott?
Csak ugy magatol nem szivarog ki.....
52.
52.
Józsi_Doe
Ennyire nincsenek biztonsági előírásaik, hogy ilyen sok játék kiszivárog?

A túrót! direkt szivárogtatnak, ezzel is erősítve a marketing kampányt!
51.
51.
Vopesz
Nem teljesen értem azt, aki ezen felháborodik. Aki warezol, az warezol, nem tök mindegy, hogy most, vagy 2 hónap után tölti le? Én nem warezolok, tehát ezzel a hírrel nem tudok sokmindent kezdeni, várom továbbra is a játékot.
50.
50.
Darox
#26: Ezt most elképzeltem, és ez nem jó mert a család már alaszik... XD
47.
47.
X360_FaNbOy
#44: Ne is próbálj védekezni..mindenki tudja, hogy az Epic-nél dolgozol és te szivárogtattad ki a programot.. ^.^
44.
44.
dante92
Ez a "Köszönjük dante92!" olyan, mintha én tettem volna elérhetővé :-) (bár az avatarom árulkodik).
43.
43.
martintoth
#42: Igen, de azok ősszel jönnek, nem pedig nyáron.
42.
42.
Neo1989
#40: Ezt tisztelettel vitatnám szerintem a cod mw 3 v a bf 3 nagyobbat fognak szólni , na nem mint ha a Deus Ex persze rossz lenne :) De az előbbieknek nem kis múltja van :)
41.
41.
Neo1989
#28: Na ja a Blu-Ray-re tényleg rá kattansz ha megszokod azt a minőséget :)
40.
40.
martintoth
#37: Ebben van valami...az egyetlen valamire való név a nyáron már csak a Deus Ex lesz...az is augusztusba.
39.
39.
ilor14
38.
38.
Moldren
#37: te az a gtas gyerek vagy?
37.
37.
l.rics16
nem tom miért sir itt mindenkinek a szája ha minden xbox on futna a jatek fél világ letöltené mert még mindig nem értem mondjuk hogy miért összel meg télen jönnek ki a játékok amikor nyáron van kb 2 hónap szabadidőnk és ezen a héten meg mult héten se volt valami meleg idő szal a balaton meg strandok várhatnak ienkor lenne pont jó kedve embernek kockulni
36.
36.
jinmaster
35.
35.
kopic
#32: kimoderált üzenet
34.
34.
Textmanus
És ez sokáig elrettenthet bárkit is?
33.
33.
X360_FaNbOy
#25: Ki mondta, hogy nekem ilyen konzolom van.. ?
32.
32.
jinmaster
31.
31.
vincze1211
Hát ez ciki.Ezzel sok kellemetlen percet szereznek majd az alkotóknak :D
Nembaj, én nem szedem le.Ennyivel megtisztelem a készítőket.
30.
30.
dzsiádzsó
Na :) még örülök is neki, undorítónak tartom, ahogy a fejlesztők ácsingóznak a karácsonyi szezonra, 8-10 címet nyomnak be, míg nyáron amikor lenne egy kis időnk 2 program között, punnyadunk 40 fokban a szobába.
Sajnos jó lecke nem lesz, mert majd inkább biztonsági intézkedések lesznek, bár kívánom minden kedves pénzéhes fejlesztőnek járjon így!

Másfelöl egy bugos szarról beszélünk, zöld script dobozokkal, animációs hibákkal stb. Szóval lehet a szerveren volt, de nagyon béta a cucc, én biztosan nem kóstolok bele, kicsit komolyabb játék a GoW ennél, Crysis 2 is kaki volt anno.
A képmutatásnak meg nincsen határa, semmilyen kár nem ér titeket, max az EPIC-et, szóval ezen nem tudom mi a szörnyű. Utubra nem kell fölmenni, letölteni, és olvasni róla, és akkor nem ér titeket sem semmilyen kár.
Én biztosan így fogok tenni, különösebben nehéz sem lesz, aztán GoW-ozhatunk.
Bár azt hittem majd horda módozok amíg meg nem jelenik, de annyira beta a cucc, hogy letettem róla, megvárom.
29.
29.
SütiMester00
#23: ezt még te sem gondolhattad komolyan. :D
a Crysis2 is kiszivárgott. az sem reklám volt :D
28.
28.
X-Master
#21: Pontosan. Én anno a Manhunt 2-t szedtem le béta verzióban , aztán az uccsó pálya fele meg befagyott. (Azóta szerencsére kiadták a cenzúrázatlan PC verziót, nagy volt az öröm mikor megtudtam hogy 2 év után jön, remélem lesz 3. is.) Ezek után soha többet, programokból se nagyon használok bétát. Egyébként ez tipikusan olyan emberekre jellemző, akik inkább letöltik az angol hangos, kamerás, megjelenés előtti mozifilmet valami amatőr, 8000 helyesírási hibás felirattal, meg mer' az csak 700 mega, aztán kürva büszkék magukra. Nálam mindig a minőség az első. Pl. ha egy film megjelent Blu-Ray-en, a DVD-s verziót biztos hogy meg se veszem, ha valamit meg letöltök, inkább kivárom türelmesen a gigabájtokat, mert 2011-ben valami kockás DivX-et nézni már elég ciki szerintem (kivéve ha nincs más forrásban).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...