Elérhető a Portal 2 soundtrackje

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 4.
  • Hír
Link másolása
Abban egyetérthetünk, hogy Wheatley elvitte a hátán az egész Portal 2-t, lehetséges, hogy a hangos röhögések közepette nem figyeltünk eléggé a játék fenomenális zenei betétjeire. Ezt a hiányosságot orvosolta a Valve, immáron másodízben, így letölthető a Portal 2 OST-jének újabb része.

A Valve mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy hosszú éveken át készített játékaik igen markáns zenei betéteket tartalmazzanak, amikre évek múltán is kellemes nosztalgiával tekintsünk vissza. A Portal 2 OST-je is hasonlóan briliáns munka, melyet több részletben kíván kiadni a stúdió - teljesen ingyenesen. Az első részlet már elérhető egy ideje, most pedig a második is itt van, mely 18 fülbemászó muzsikát tartalmaz.

Mindössze annyit kell tennünk, hogy ellátogatunk a játék hivatalos oldalára, és elindítjuk a letöltést. A játékből kiollózni macerás, Youtube-on hallgatni meg nem elég rugalmas, szóval mindenképpen érdemes a jó minőség felé hajlani. Ráadásul a zenék címei is magukért beszélnek: Die Cut Laser Dance, Bring Your Daughter to Work Day, vagy az I AM NOT A MORON. A legtöbb betét csengőhangként is megállja a helyét, lehet velük villogni bulikban, talán még egy romantikus estén, barátnőnkkel hallgatva, lekerülhet a leányzó bugyija, még idő előtt. A felhasználások száma végtelen.

Hamarosan érkezik a Volume 3 is, ésszerű figyelemmel kísérni.

8.
8.
NereusLaceee
Kell mindenképpen. A V1-ről a The Friendly Faith Plate a kedvencem :D
7.
7.
wigyory
Az effektek nagyon jók-kérem a többit is!
6.
6.
p3ti
Rég élveztem 1 játékot ennyire mint a Portal 2őt . Annyira kellemes csalódás volt számomra :) Szedem is le a soundtracket.
4.
4.
keridenes
3.
3.
drip
http://www.youtube.com/watch?v=ikjwby0AVvI
Szeretjük a The National-t :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...