Resident Evil: Mercenaries - nem lesz ilyen többet

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem kis port kavart nem olyan régen a hír, hogy a Nintendo 3DS-exkluzív Resident Evil: The Mercenaries 3D mentéseit nem lehet letörölni. Bár a Capcom állítja, hogy ezzel nem a használt játékokkal való kereskedésnek akart bemutatni, ennek ellenére azóta sem árulta el, hogy az ötlet mire volt jó.

A Resident Evil: The Mercenaries 3D egy arcade lövölde, amelyben a játékosok a folyamatos előrehaladásukkal újabb és újabb extrákat nyithatnak meg - sztori gyakorlatilag nincsen, éppen ezért is rombolja erősen a játékélményt, ha valaki úgy jut hozzá a játékhoz, hogy előtte már valaki a feloldott minden lehetséges érdekességet.

A The Mercenaries 3D mentéseit, eredményeit ugyanis nem lehet törölni. A Capcom először alkalmazta ezt a "fícsört", s bár tagadja, a lépés egyértelműen a használt játékokkal való kereskedés ellen születhetett, nem véletlen, hogy egyik-másik áruház, azonnal lehúzta a kölcsönözhető és elcserélhető játékok listájáról az új 3DS-címet.

A Capcom Unity interjújában mindenesetre a cég alelnöke, Christian Svensson megerősítette: a felháborodás következtében ilyen többé nem fog előfordulni, bár ő továbbra is összeesküvés-elméletnek tartja a használt játékokkal való összefüggés felemlegetését.

Az megint más kérdés, hogy a Capcom azóta sem árulta el, hogy mégis mi célja volt az újdonság bevezetésével.

4.
4.
zgreen
3.
3.
secret.
Capcom SMD!....Am szerintetek is dagi lett az új Chris?
2.
2.
Hát ennél még a megvetted fél áron a játékot, adjál nekünk is 5usd-t a reaktiválásért is sokkal korrektebb (bár megkérdőjelezhető, de mégis megérthetőbb) hozzáállás, mint ez...
1.
1.
Mortis
Utólag visszakozni nagyon könnyű...Inkább gondolkodni kéne s nem egyből beleugrani valamibe!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...