Kedvcsinálón a Resistance Dual Pack

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 6.
  • Videó
Link másolása
Lemaradtál volna a Resistance első két részéről? Tutira bejön neked a hamarosan megjelenő harmadik rész, de nem volt szerencséd még a saga nyitódarabjaihoz? Nagy gond nincs, mivel a Sony újra kiadja őket a Dual Pack keretében, az amcsiknál már a boltokban is van.

A Chimera-invázió az európai hadszintéren vette kezdetét, az első offenzíváról a Resistance: Fall of Man tanúskodik, majd pár év elteltével megérkezett a folytatás, mely már egy globális konfliktusra hívta fel a figyelmet: ez volt a Resistance 2. A trilógia záróakkordjaként (?) hamarosan kezünkbe vehetjük az ellenállás foganatosítását, de addig a Sony gondolt azokra is, kiknek kimaradt volna az exkluzív cím. A napokban jelent meg a Resistance Dual Pack, egy hívogató csomag a hiányosságok pótlására, mérsékelt áron. Csekkold a trailert:

Köszi, danez11!

11.
11.
p3ti
#5: Elsővel sikerült játszanom anno , kicsit tényleg elmaradott feelingje volt . A 2. rész viszont tetszett . Na de Július 5. a release date . Ha valaki le maradt volna róla :)
10.
10.
Exinor
#8: A játékban volt beépített trophy szerűség. Ha csak a kihívás kell, nyugodtan csinálhatod azokat is, ha +1 platina akkor IJ:P
9.
9.
keiji maeda
legjobb game :) alig várom a 3. részt :D
8.
8.
BloodyDeath
Ha lessz az egyhez trophy-k akkor megveszem, ha meg nem me' megvan mindettő gamma, csak az elő részben egyedül a trophy-kat hiányoltam.
Amugy ez sokkal de sokkal jobb mint a Killzone széria. (saját vélemény)
7.
7.
NECROSMOKE
Nekem csak még az 1 van meg de ŰBER gém!!! Jó lenne ha tennének az 1hez is trófeákat :)
6.
6.
Exinor
#5: Nem érek veled egyet. Szerintem mind a kettő jó játék, volt egy saját hangulata. A grafika tényleg változó, főleg a második részben, egyes helyeken leesik az ember álla, máshol meg értetlenül áll, hogy ez most mi, de csak ez miatt kihagyni kár lenne. Aki meg tud angolul, az olvassa el a játékban az inteleket, kicsit érdekesebb lesz a játék.
Ha valaki szeret a scifi lövöldéket az most olcsón bepótolhatja, én csak ajánlani tudom, én pozitívan csalódtam benne, ameddig a Killzoneban nem.
5.
5.
DeNzNlPt
#1: Nekem benne van mindketto a gyujtemenyemben. Nem ajanlom senkinek. Nagyon gagyi a jatek mindketto. Egyszeruen PS2-s erzest valt ki bennem ez a sorozat, gyengen mozgo ellenfellekkel rosszul megtervezett palyakkal es olyan jelenetekkel melyhez a jatek engine nem nott fel. Ha inSomniac akkor inkabb az ezerszer jobb Ratched and Clank sorozat barmely darabjat ajanlom.
4.
4.
kebi90
De miért nem adnak ki ilyesmit PC-re?! :) Nagy kár :/
3.
3.
Lachgas
nekem találták ki, danke
2.
2.
roli33
Na, ezt én is megvenném, ha kijönne EU-ban. Remélem lesz kapható errefelé is.
1.
1.
p3ti
Ohh , még nincsen a gyűjteményembe az előző két része . Ezt mikor lehet kapni EUban ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...