Online passt csapnának a Resistance 3 mellé?

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 6.
  • Pletyka
Link másolása
Újabb pletyka, ezúttal Resistance-fronton: egy német videojátékos fórum szerint a Resistance 3 egyszer felhasználható online kulccsal érkezik, amelyet csak azokban az országokban lehetne aktiválni, ahonnan elérhető a PlayStation Store. A Sony hazai képviselete szerint pletyka az egész hír.

Az már biztos, hogy a Sony komoly marketingkampánnyal készül a Resistance 3 szeptemberi megjelenésére, ehhez hozzátartozik az is természetesen, hogy mindenféle speciális csomagban árulja majd a játékot. A német Konsolentreff játékos fórumon megjelent kép szerint egy külön PlayStation 3-as szett is megjelenik majd: a pakkban a játék mellett egy 320 GB-os vinyóval szerelt konzol is helyett kapott.

Mégis a legérdekesebb pont a képen minden bizonyára az a bizonyos, baloldalt is kinagyított PSN Pass logó, amely mellett az olvasható fehér betűkkel, hogy "csak azokban az országokban aktiválható, ahol működik a PlayStation Store". Az online pass ötlete nem újdonság, több másik kiadó is használ ilyen egyszer ellőhető kódot, amivel a játékosok hozzáférhetnek az adott cím online részéhez vagy letölthető kiegészítéseihez. A módszer a használt játékokkal való kereskedést gátolja, ugyanis aki nem fóliásan, vadi új állapotban jut hozzá a játékhoz, kénytelen kicsengetni további 10 dollárt azért, hogy online is játszhasson vele.

A hír egyelőre csak pletyka, reméljük, az is marad. A PlayStation Store hazánkból nem érhető el hivatalosan, ezért bizonyára többeket kellemetlenül érintene, ha a fenti korlátozás beigazolódna. Bár egy hasonló pakk elkészítése nem tűnik lehetetlennek, a PlayStation magyarországi képviselete szerint az információ csak szóbeszéd, nincs gond aggodalomra.

8.
8.
Khaszás
#6: Nagyon tévedsz ennek a passzos dolognak semmi köze nincs az accoc regiójához, nyilván a készítők sem hülyék gondolnak azokra az országokra ahol nincs store...
A magyar accal semmi féle probléma nincs amit pluszosba ingyen letöltöttél azzal ugyanúgy játszhatsz magyar accon is (pl Burnout) söt UC3 betat is lazán..
Passnál én is paráztam h nem fog menni de a Mortal is működik!
A pass csak a használt játékok eladását hivatott "megszüntetni"!
Úgy hogy nem hiszem h itt problémát okozna a pass csak anyi h akkor vedd meg ha nem akarsz túl adni rajta egyhamar :)
7.
7.
nasario
#6: "UK accon aktiválod akkor azokkal a játékokkal amiket ingyen toltesz le nem játszhatsz a Magyar accon"
Hát ez nem így van :)
Persze valamiben igazad van....de nekem azért jó érzés ránézni a ranglistál arra a Magyar zászlóra :)
6.
6.
simon 555
#4: Most mit számít az,hogy Magyar vagy?Nem teljesen mind1 milyen zászló van a neved mellett?Sokkal praktikusabb UK accot használni akármilyen országból is vagy.
Én sem angol vagyok mégis UK accot használok mivel szerintem nincs ÉRTELME olyan accot használni amin nem működik a store.Ugyan azt tudja az UK acc mint a Magyar + még tudom használni a storet és akármilyen ottani szolgáltatást.Nem tudom te,hogy vagy vele de nekem sokkal jobb megoldás mint szenvedni a Magyar accal(igen elég sok probléma volt vele a jelszócsere végett is meg had ne soroljam mennyit problémáztak néhányan végette) és még lehet PS Plusom is ha akarom(Magyar accrol nem lehet.Ha meg UK accon aktiválod akkor azokkal a játékokkal amiket ingyen toltesz le nem játszhatsz a Magyar accon) és ez csak annyiba kerül,hogy nem Magyar zászló van a nevem mellet hanem UK amit szerintem a legtöbben sz*rnak le.
5.
5.
zoldmanoka
A Sony helyi képviselete úgy látszik nem ismeri a saját cége ügyeit, mert a hír igaz :
http://ps3.ign.com/articles/118/1180810p1.html !!!!
A Sony még meg is magyarázza, hogy ez értünk és nekünk van a jobb "prémium" szolgáltatásokért. A havidíjat mikor fogják bevezetni vagy a fizetés "Killzone - network-ot" ???????
4.
4.
nasario
#3: Mi az hogy semmi értelme?
Pl én azt használom játékra mivel MAGYAR vagyok :) + ezen az accomon vannak az ismerőseim.
De mivel van Uk és Usa profilom is....azon aktiválom a Passt és visszalépve megy Magyarral is!
3.
3.
simon 555
ez engem valahogy nem érdekel mivel szerintem semmi értelme Magyar accal játszani...
de ha valakit zavar,hogy néhány helyen nem Magyar hanem UK zászló van a neve mellett annak egészségére.
2.
2.
keiji maeda
em számít :D csak a játékot nehéz kivárni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...