Elérhető a Civilization World bétája

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 7.
  • Korai verzió
Link másolása
Ha semmiképpen nem tudsz létezni a facebookos Civilization nélkül, akkor egy remek ajánlattal szolgálhatunk a mai napon: mindenki számára elérhetővé vált a Civ World bétája, melyet egyenesen a népszerű közösségi oldalon próbálhatunk ki. Éljünk akár a diplomácia vagy a harc eszközével - mindenki jól fog járni.

A Sid Meier fejéből kipattant hódítós stratégia masszív közösségi funkciókkal felvértezett vadhajtása ígérkezik az eddig látott legkomplexebb alkotásnak Facebookon. A nyílt bétában bármelyik ismerősünkkel összeesküdhetünk egy harmadik személy kárára, a sorozatban ismerős módszerek mindegyike alkalmazható a Civilization Worldben dacára annak, hogy érthető okokból némileg szerényebb látvánnyal kell beérnünk.

Bár a cím még nem áll készen a végleges publikálásra, elég sok bug található még benne, a játék minden érdeklődőt fogad. Korszakokon át versenghetünk barátainkkal szövetkezve, számos elem visszatér az előző, dobozos verziókból.

A játék Facebook-oldalát itt találod, míg az alkalmazást itt teheted magadévá!

6.
6.
fojesz
Istenkirály játék, minél többet nyomom, annál jobban tetszik. Sok változás van a régi Civekhez képest, de hát ugye az új platform... :)
5.
5.
hedzsooo
..THX az infot rola, nem rossz kis tyutyerka. ^^ ;-D
4.
4.
hedzsooo
#1: ..En a Dragon Age: Legends-el is elmolyolok ott neha. ^^
3.
3.
nagymaciii
nem akar csatlakozni szeróra.. :S
2.
2.
Terawatt
Aki jön az légyszives csatlakozzon be a Germany Confederation-be elkéne a segítség:) bármit nemértetek van beépített wiki de hozzám is jöhettek akár, jó szórakozást
1.
1.
Mortis
Na, mostantól után talán lesz értelme feljárni a Facebook-ra. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...