Hónap végén jön az új Dragon Age II DLC

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 8.
  • Letöltés
Link másolása
A tegnapi Electronic Arts Summer Showcase keretében a Dragon Age második része is előkerült, igaz, csupán egy DLC erejéig. A készítők korábban váltig állították, hogy az új DLC-vel helyrehoznak minden bakit, amit az eredeti játék fejlesztésekor követtek el - lássuk, mire számíthatunk!

Hiába toboroz embereket a harmadik részhez, a BioWare a Dragon Age II-t sem hagyja parlagon heverni. A Legacy című DLC a hónap végén, egészen pontosan július 26-án válik letölthetővé az összes érintett platformon: PC-n, Macen, PS3-on és Xbox 360-on.

 

 

Bár a csomag ára még nem ismert, látnivaló azért akad belőle bőségesen, és néhány infó is a rendelkezésünkre áll: a játékosok újfent Hawke bőrébe bújhatnak, aki egy ősi, Grey Warden börtön felé veszi az irányt, hogy megtudjon ezt-azt a családja történetéről. Lesznek új helyszínek, eddig nem ismert szörnyek, és egy brutális fegyverhez is hozzájuthatunk a végkifejlet során. Kíváncsian várjuk!

12.
12.
drat576
#11: ja, de nem tudom hogy tényleg az Architect az vagy csak valami nagyon hasonló
11.
11.
adikas
Amúgy mielőtt még a video nem indul el másnak is az Eszmélésből van megjelenítve Építész?
10.
10.
drat576
szerintem is jobb az első rész, de nekem a 2 is tetszik, gondolom az első rész utáni elvárások után volt sokaknak pofáraesés a DA2, pedig alapvetően szvsz nem egy rossz játék, én várom a DLC-t
9.
9.
Józsi_Doe
Jöhet a DLC!
Nem rossz játék a DA2 csak némi történeti összefonódáson kívül semmi köze nincs az első részhez. Sajnos ezt nem bírják a legtöbben felfogni.
8.
8.
adamsfamily
#7: Az 1. rész valóban magával ragadta az embereket és ízig-vérig rpg volt.Sajnos a 2. résszel megcsinálták ugyan azt mint a Fable 3. fejlesztői csináltak.Annyira leegyszerűsítették,hogy elveszett a játék lelke.Bár a Fable 3 esete nem volt ennyire durva baki.
7.
7.
ikal
#6: Bárhol járok az emberek túlnyomó többsége keményen bírálja a 2. részt, köztük én is. Eszméletlen hulladékot hoztak össze és nem értem, emlékszem amikor az első rész készült nyilatkozták, hogy ez most tényleg egy igazi rpg lesz és nagyon tudjuk, hogy ez hiányzik a piacról, mi majd jól összehozzuk (baldur's gate utód stb) és tényleg odab*sztak vele, kedvenc is lett, de hogy ezek után, hogy tudták megcsinálni ezt a második részt az nem tudom felfogni.
Most már mindegy is azt remélem, hogy ez az egyöntetű vélemény azért eljut hozzájuk és felébrednek...
6.
6.
adamsfamily
#2: Egyetértek!Szerintem az origins történetében bőven lenne potencia egy folytatáshoz,mert például az se derült ki,hogy mi lett a Grey Warden és Morrigan gyerekével.Szóval akár úgyis folytathatnák azt a történetet,hogy az a gyerek a főhős,mert a történet szerint beleszállt a démon lelke.
Ez a második rész pedig egy katasztrófa volt.Álmomban sem gondoltam volna,hogy az Origins után kiadnak egy olyan folytatást mint amilyen a második rész volt.A második résszel megmutatták,hogy mennyire el lehet rontani egy játékot azzal,hogy agyonbutítják csak azért,hogy az agyatlan réteg aki előtte valami hulladék dinasty warriors-t játszott az is megvegye.
5.
5.
adikas
#4: Nem mintha a Witcher 2-höz a nagy ingyenesség mellé úgy dobálnák a DLC-ket:)
Amúgy szerintem inkább az első részt folytathatnák Aweking nagyságú DLC-kel.
4.
4.
vuliem
Az alapjáték után a minimum az lenne, hogy követik a Witcher 2 példáját és ingyenes lenne...
3.
3.
Mortis
Feledkezzenek már meg erről. Nem létezik, legalábbis számomra!
2.
2.
Netsu
Pedig jobb lenne, ha hagynák eltűnni a süllyesztőben.. Hatalmas nagy baki ez a játék az első rész után..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...