Közös projekten dolgozik Kojima és Suda 51

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Hideo Kojima és Suda 51 évek óta tervezi, hogy belevág valamilyen közös projektbe, azonban a nagy összefogás eddig váratott magára, ráadásul ezúttal nem is videojátékon dolgoznak: a Sdatcher ugyanis egy rádiódráma lesz, amely Kojima 1988-as címét, a Snatchert veszi alapul.

A Famitsu értesülései szerint először a Sdatcher című rádiódráma formájában materializálódik majd Hideo Kojima és Suda 51 régóta tervezgetett együttműködése. Bár korunk két legzseniálisabb játékdizájnerétől nem pont erre számítottunk volna, azonban mivel valószínűleg nem a Szabó család japán verzióján dolgoznak, akár még érdekes is lehet az anyag.

A Sdatchert "Su Datchernek" kell ejteni - ez rímel ugyanis a No More Heroes atyjának nevére -, és Kojima 1988-as, Snatcher című videojátékán alapszik majd. A rendező szerepét Kojima tölti be, Suda írja a sztorit, a zenéért pedig nem más felel, mint a Silent Hill aláfestését is jegyző Akira Yamaoka, aki nem mellesleg a nemrég megjelent Shadows of the Damned munkálataiba is besegített. Érdekesség, hogy a rádiós műfaj ellenére Kojimáék karaktervezőt és -illusztrátort is felvettek, méghozzá Yoshio Kasatoshit.

A Sdatcher premierének időpontja még nem ismert, ahogy a színészgárdáról sem tudunk semmit. A 2007 óta Project S néven készül dráma Kojima elmondása szerint fogyasztható lesz az újoncok számára, de azok is találnak majd benne utalásokat, akik játszottak anno a Snatcherrel.

3.
3.
p3ti
na.. ebből jöhet vmi ütős , érzem ! Gogo japók.
2.
2.
Mortis
Sokoldalú fazonok ezek, tényleg. :D Meghallgatnám...ha tudnék japánul. x)
1.
1.
givi6
pff, ez a kojima miket nem csinál :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...