Egymillióan játszanak az Uncharted 3 bétával

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 10.
  • Korai verzió
Link másolása
Még napok vannak hátra az Uncharted 3 bétatesztjének befejezéséig, de a Sony szerint máris elérte a játékosok száma az egymilliót. Ezek alapján kijelenthetjük: Nathan Drake legújabb kalandja a leginkább várt PS3-as történetek közé avanzsált, és különösen népszerű lesz a multiplayer is.

Az Uncharted 3 bétatesztje június 28-án vette kezdetét, azonban akkor még csak a PlayStation Plus előfizetői és az inFamous 2 megvásárlói vághattak neki az előzetes verzió kipróbálásának. A többiek egy héttel később csatlakozhattak, s bár a bejelentésre csak a hétvégén került sor, a Sony szerint már a nyilvános megnyitó utáni első napon átlépték az egymilliós játékosszámot.

Ez alapján tisztán látszik, hogy az Uncharted 3 a közeljövő - és talán mindenidők - legnépszerűbb PS3-exkluzív címe lehet, az pedig biztos, hogy a Sonynak is ez az egyik legsikeresebb online tesztelése. A béta kipróbálási lehetősége ráadásul még nem ért véget: a teszt egészen július 14-ig tart, addig - elvileg még ma - kapunk egy új térképet (Yemen) és egy új játékmódot (Co-op Adventure) is.

Bár a játékosok a bétateszt során megszerzett eredményeket nem vihetik tovább a végleges címbe, bizonyos jutalmakat, például játékbeli pénzt, PSN avatart és egy Treasure Hunter nevű DLC-t feloldhatnak majd az elmúlt hetek fáradalmaiért.

Az Uncharted 3 egyébként novemberben kerül majd boltokba, természetesen csak PS3-as verzió lesz belőle.

12.
12.
Wrangler
Én is játszanék, ha lenne PS3-mam :D
11.
11.
JacoB
#9: , és még más xbox exkluzív játékot tudsz modnani ? ^^
9.
9.
szuja
#6: sztem érdemes lenne a halo vagy a gears of warw miatt XBOX-ot is szerezni
8.
8.
keiji maeda
#5: talán azért nézem a hozzászólásokat mert az lenne a lényege hogy mások kommentjére ragálva egy két eszmecserét futtatni vagy eltársalogni a hírrel kapcsolatos témában viszont az ilyen sopánkodásnak hogy miért nem jelenik meg a gépemre semi értelme, én se írok egy xbox vagy pc exclusive címhez se ilyet nincs értelme és kész
7.
7.
shatterhand
#1: ez a U3as multi tényleg nem nagy szám
a 2.é is jobb volt ennél
6.
6.
shatterhand
#3: Gyönyörű helyszinek, jó kis kaland, remek animáció.
És mellette ott egy jó kis fedezékesharc ami miatt könnyen unalomba tud fulladni a játék. Legalábbis a 2.ban nekem már túl sok volt a harc.
Ennek ellenére megvan mind2 és vmegveszem ezt is mert vmiért vétek kihagyni ezt a ps3 gyüjteményből. És érdemes ezért ps3at is beszerezni.
5.
5.
floax
#4: Nem értem akkor minek nézed a hozzá szólásokat ? Nem muszáj neked ,senki sem kényszeríti . Olvasd el a híreket aztán lépj tovább nem kell mindenhova beszólnod és leoltani a másikat a hülye hozzá szólásoddal.
4.
4.
keiji maeda
az ilyen kommentek sosem maradhatnak ki ugye "kár hogy bla bla bla "
3.
3.
Dominko
kár hogy csak PS3-ra adják ki :/
2.
2.
Nathan
1.
1.
JacoB
Nekem nem nagyon jött be a Multija :), a Single része legyen jó és annyi már elég is :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...