Tölthető a W40K: Kill Team, videón az első percek

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 14.
  • Videó
Link másolása
Ha már tegnap foglalkoztunk a várhatóan hamarosan bemutatkozó Warhammer 40.000: Dawn of War III-mal, el ne feledjük a Kill Team címet viselő arcade lövöldét sem, amely szintén tegnap jelent meg az Xbox Live-on. A játékból a VG247 jóvoltából egy nyolcperces gameplay felvétel is érkezett.

A Warhammer 40.000: Kill Team ugyan nem Xbox 360-exkluzív, lesz PlayStation 3-as verzió is belőle, de egyelőre még csak az XBLA-s anyag szerezhető be. A játék afféle bemelegítés a heteken belül boltokba kerülő Space Marine előtt: egy űrgárdistát irányíthatunk, akivel egy klasszikus felülnézetes lövöldében kell túlélnünk az orkok seregét. Vannak kasztok, kooperatív mód - online sajnos erről le kell mondanunk -, ráadásul némi extrát is feloldhatunk a Space Marine-hez. Rajongók ezt nézzék meg:

4.
4.
Darox
Úgy volt hogy aki kijátsza ezt az kap egy kódot amit a Space Marines-ban beválthat egy Power Swordre. Ez azt jelenti hogy PC-n nem lesz Power Sword vag ott alap unlockolható tartalom lesz? Egyébként maga a játék jópofának tűnik.
2.
2.
Sun9us
ÁÁÁ ez nyugodtan, jöhetett volna pc-re.
1.
1.
waynerooney108
Kicsit olyan Szellemírtók-os
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...