Készülhet egy másik Devil May Cry-játék is?

  • Írta: InGen
  • 2011. július 15.
  • Pletyka
Link másolása
Elképzelhető, hogy a Capcom a szívére vette a rajongók sirámait, miszerint az új Devil May Cry-játék metroszexuális főhőse nem éppen testesíti meg azt a főszereplőt, akire a fanatikusok Dante után vágytak. Vagy az egész valami egészen más jelent, még nem tudjuk.

A Capcom a saját Unity oldalán hintette el, hogy készül egy egyelőre be nem jelentett, név nélküli játék. Hogy ez miért érdekes számunkra? Nos, mert az egészet a Devil May Cry tizedik évfordulójára kiírt művészeti verseny kapcsán tolták az arcunkba.


A verseny győztese által rajzolt vagy festett alkotás pedig bekerül az új, egyelőre még be nem jelentett Capcom-játékba. Innentől már csak a Gamekapocs szerkesztőinek nem túl kiforrott logikájára alapozva gondoljuk azt, hogy valamiféle másik Devil May Cry-játékon dolgozik a Capcom, hiszen mi máshoz tudnák felhasználni a győztes pályaművet? Persze az is lehet, hogy az alkotás egyszerűen egy plakátként jelenik meg egy új, Wii-re készülő horgászós cuccban.

19.
19.
DON GONDOCS
Az ONIMUSHA sorozatot éleszd fel kedves Capcom
18.
18.
kebi90
Jeee, vissza a jó öreg régi Dante-t :) és azt csapassák ki PC-re mint, ahogyan a 4-et tették :)
17.
17.
Raziel88
Mikor fog megjelenni ez a csodás remekmű? Remélem olyan későn hogy még ki tudják cserélni ezt a @#*% főhőst.
16.
16.
rossitibi
Végre végre végre!!!!! Remélem tényleg így van! Az év legjobb híre lenne!
15.
15.
zsizsi
Vagy csinálhatnának egy horgászós Devil May Cry-t is *.*
14.
14.
Adamknight
Szerintem ez egy Devil May Cry 5-höz lenne jó, ahol visszaköszön Nero is (Mert ugye Nero van a képen nem Dante)
13.
13.
foxtorch
A horgászós poén jó volt :D

Amúgy: miért kell százat kattintani, hogy megnézhessek egy képet nagyobb méretben(ami ráadásul nem is nagyobb, hanem éppen ugyanakkora)???
12.
12.
hakydakillah
Én már tudom mi lesz:

-az amiről eddig tudtunk, az lesz a DMC: Gay Edition
-ez a másik cim meg a DMC: Cool Edition lesz :-)
11.
11.
bernyi
aki még ezen is háborog azt marhára nem értem.
remélem végre észhez kapnak a capcomnál és megint jönnek majd a fasza játékok
10.
10.
Mortis
Ez még gázabb...Most képesek lennének kiadni egy másikat, e mellé a sz*r mellé, mert a rajongók háborognak? Szánalmas...Inkább eleve lett volna ez az ötletük. A Capcom úgy látszik satnya bábok brigádja.
9.
9.
keiji maeda
ahogy nemrégen mondta a a devil may cry apukája kitalálója , szivesen csinálna még devil may cry-t szóval kedves capcom tessék szépen odapasszolni neki hogy csinálja csak :D
8.
8.
szogyenyi
Támogatom az ötleteket. Inkább kapjunk egy DMC 1,2,3 remake-t, vagy vessék el ezt a koncepciót és adjanak ki egy Devil May Cry 5-öt. Mert ez... azt hiszem nem kell kifejtenem a véleményemet nekem is, már lentebb megtették a kollégák.
7.
7.
DON GONDOCS
Vissza a régi RE és DMC-t, a jóból sose elég :)
6.
6.
Vopesz
Horgászós cuccnak örülnék!
5.
5.
DON GONDOCS
Ez a "vérfrissítés" halva született ötlet. A játék magját ölték ki belőle. Ebből már sose lesz devil may cry nem lehet rá úgy tekinteni. Majd kap egy közepes értékelést és mindenki boldog lesz, a játékos kevésbé. Egy normális embert taszít eza ..khm karakter. Igy nehéz egy játékkal huzamosabb időt elszenvedni. Lehet a játékmenet akármilyen addiktív.
4.
4.
dean winchester
"Persze az is lehet, hogy az alkotás egyszerűen egy plakátként jelenik meg egy új, Wii-re készülő horgászós cuccban" :DDDD
3.
3.
Garfartix
Remek!

Vissza a régi DMC-t!
2.
2.
shatterhand
Nem érdekelnek az olyan vélemények,hogy "semmi új nincs benne, ez is csak egy HD verza a réginek". Úgyhogy azt mondom örülnék az első rész újraírt változatának is (mint gamecube-on a Resi1).
De elfogadnák egy dino crisis (első vagy második rész vonalában) vagy egy új onimushát is.

Nem értem a capcomot. Vannak jó sikercímei erre vagy elkú...ja vagy nem dolgozza fel.
1.
1.
LiMiT
Hát rendkívül tudnám értékelni hogy ha elvetnék azt a rossz buzit és kapnánk egy igazi Dantés DMC-t...és lehetőleg nem egy 2D-s árkád bigyót.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...