Csúszik a BloodRayne: Betrayal

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 15.
  • Csúszás
Link másolása
Bár a bögyös félvámpír barátnőnk újabb kalandjára már a nyár közepén sort kellett volna keríteni, a cím mégis késik, igaz, csupán pár hetet. Megoszlanak a vélemények az arcade címmé avanzsált BloodRayne: Betrayalról, nyoma sincs már benne a régi részekre jellemző ismérveknek.

A Terminal Reality ezúttal csupán a munkálatokat felügyeli, a 2D-s oldalnézetes hack'n slash címet az erre a stílusra szakosodott WayForward csapata üti nyélbe. Rayne ezúttal egy vámpíroktól hemzsegő kastélyt tisztít meg, még egy dimenziót visszalépve is kellemesen ring popójának narancsbőre.

A BloodRayne: Betrayal augusztus 30-án lesz letölhető XBLA-ről, 1200 MS pontért, míg PS3-ra egy nappal később, augusztus 31-én érkezik 15 dolcsiért.

A PS2-éra egyik sikeres frencsájzáról van szó, igaz, már nem nagyon emlékeztet a régi elődökre. A botrányos filmrendező, Uwe Boll immáron harmadjára hozza el a filmváltozatot, Blu-Rayen és DVD-n, s ha lehet választani, akkor mi inkább a Betrayal mellett döntünk. És miért csodálkozunk vajon azon, hogy a rajongótábor az utóbbi időben jelentősen megcsappant?

12.
12.
Négy betű és nagyon sok köze van a fekáliához :)
11.
11.
bsg09
#3: Nem lesz nagy veszteség ha elkerüli a PC-t.
10.
10.
Ecneb
nem is baj ha csúszik!
9.
9.
mugen
Igazából nem tudom mit akarnak ezzel a játékkal elérni, a régi rajongók valószínűleg kiahgyják, a fiatalabb korosztálynak meg ottvannak az agyonreklámozott címek...
Felőlem csúszhat akár a végtelenségig is, pedig az elsőt imádtam.
8.
8.
Matt8888
#7: asszem ott a jobb oldalon van de nem vagyok benne biztos ... ja persze biztos azért mert 2D-s az előzőekkel szemben :)
7.
7.
Optimus Prime
Külön díjat kap, aki megtaláltja Rayne-t a képen.
6.
6.
adriano28
bloodrayne betyár??? fasza a neve :D
5.
5.
Matt8888
nem is baj h csúszik addig talán vmelyik fejlesztő tag szabadidejében véletlen feltéved egy publikus játék fórumra vagy hasonlóra és látja a negatív megnyílvánulásokat -.-"
4.
4.
shooter1234
#2: Miért, talán a botmixer igen?

Nekem amúgy 8, ha jönne pc-re, akkor sem játszanék vele, ez az a játék, amit nem tudnék nagyon elképzelni 2d -ben. A halo még jó volt.
3.
3.
Necreon
#2: A konzolokat játékra tervezték, ergo ennél nagyobb ostobaságot nem is mondhattál volna. Egyetértek veled viszont abban a kimondatlanul maradt kérdésben, hogy ez még is miért nem jön PC-re? Illene neki.
2.
2.
nex25
neee!!!az xbox meg a ps nem ilyen játékokra van kitalálva !!
1.
1.
givi6
nem tűnik túl lenyűgözőnek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...