Fél óra a Resistance 3 társaságában

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 18.
  • Videó
Link másolása
A mai trendek azt mutatják, hogy a rajongók érdeklődését pár perces kedvcsinálók nem tudják fenntartani, és egyre több maratoni hosszúságú videó fut be a népszerű címekből. Így esett a Resistance 3-mal is, hiszen az IGN nekiesett az előzetes verziónak és bőszen nyomkodta a Record gombot.

A reggeli kakaó (szigorúan csak GK-s bögréből megejtve) és fonott kalács mellé tökéletes választás az alábbi fél órás játékmeneti videó, az emberek és a kimérák harcát immáron harmadízben bemutató Resistance 3-ból. A játék minden tekintetben igéretesnek néz ki, masszív sci-fi harcok a posztapokaliptikus beütésű cuccból, az ellenállás dicső kötelességét szem előtt tartva.

A Resistance 3 szeptemberben jelenik meg, csak PS3-ra.

16.
16.
XricsX
#9: a második rész szerintem közel sincs az elsőhöz az első résznek van atmoszférája a második ellenben szines "vidám" egy játék nem csak a grafikától függ persze ezis fontos szempont és ehez a játékhoz értenikell a storyt nem csak megnézni az átvezető videókat...
15.
15.
XricsX
#13: ebben igazadvan de egy hónap alatt van még mit csinálniuk :D
14.
14.
LtK
Ez az új kinézet jót tett a játéknak, de úgy érzem ez megint nem fog semmi kiemelkedőt mutatni. Legalábbis a Demo alapján. Reméljük nem lesz túl monoton mint az előző részek.
13.
13.
barack1
Számomra úgy tűnik, hogy a mesterséges inteligencia gyenge. Nem megy fedezékbe senki. A barátom ki áll az utca közepére, megtámadja egy ellenfél, püföli fél órát, és nem halmeg. Arra vár, hogy lelőjem az ellenfelet, de nem védekezik.
12.
12.
attila 999
#5: egyetertek.kotelezo darab,de video elozetes nelkul.legalabbis nem fel ora video anyag
11.
11.
ZERO88
#9: Hát ha neked ez átlagos akkor jól van XD Amúgy a grafika az valami eszméletlenül látványos!
10.
10.
keiji maeda
#9: szerintem ezt ne itéld meg egy-két videó alapján :) és már ott nem volt átlagos fps - hogy nem sima katonákat kellet benne lőni hanem különféle gyors lassu kicsi nagy óriási lényeket :) nekem már csak ezért is nyerő volt
9.
9.
Jinbobo
Az első nem tetszett, túl unalmas volt. A második már-már kijavította az első hibáit, de még az is vérzett itt-ott. Ez a harmadik meg egy tök átlagos fps lesz. Szerintem semmiben sem lesz jobb mint a második. Úgy ahogy a Killzone esetében ( ott sem lett jobb a harmadik rész mint a második) itt sem veszek észre hatalmas változást. Persze biztos jó game lesz, csak nem igérkezik jobbnak mint a második. Aztán lehet eget rengető alkotás lesz!
8.
8.
keiji maeda
#7: a psp-s verzió korán sem ér fel a ps3-mas játékkal , meg az megint más hogy te játszod végig vagy megnézed youtubon :)
7.
7.
givi6
nekem csak a psp-s változathoz volt szerencsém,
utána megnéztem a neten a ps-3s változatot,
és szerintem egy korrekt lövöldözős játék, de nem igazán ragadott el a story, meg a játék "feeling"-je
6.
6.
BloodyDeath
1. Nem iszok ilyenkor kakót, mert az ártalmas az egészségemre. Helyette sört pálinkával iszok, és nem gk bögréből. :)
2. Azta leborult megzabosodott csapzott bundájú lovak hágják meg Weis Gizellát. Ez valami hihetetlen nagy lessz. Nagyon várom már. Mindkét résszel kockultam. Az első tetszett a legjobban a sötét komor világa véget, de a kettő is nagyot szolt nálam. Remélem ez is fog akkorát mint egy puskaporos hordó. :)
5.
5.
keiji maeda
amugy meg én egyik videót se nézem meg az tuti mert én akkor akarom élvezni a játékot mostmár amikor a gépembe lesz :D
4.
4.
keiji maeda
itt látszik meg az hogy enyire inteligens szegényke :)
3.
3.
hakydakillah
2. És te attól jobban alszol, ha az összes rohadt Resistance hírhez odaírod ezt?
2.
2.
Slik
1.
1.
lukaka
becsi-becsi-becsinálok hirtelen.......
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...