Sokkal több zombi a Dead Rising 2 mellékágában

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem hinnénk, hogy egy játék nagyszerűségét az ellenfelek száma mutatná meg, a Capcom Vancouver mégis elárulta, hogy a Dead Rising 2 soron következő mellékágában, az Off the Recordban 30 százalékkal több zombit gyilkolhatunk le, mint korábban. Hűha, ez tényleg nem semmi.

A fejlesztők arra hivatkoznak, hogy Frank sokkal keményebb karakter, mint a második rész motoros kaszkadőre. Sokkal több fegyvert használhat és nagyobb kárt tehet a környezetében, mivel átlagosan egy négyzetméterre vetítve sokkal több élőhalott fordul elő az Off the Recordban, így a világ is jóval veszélyesebb - tudtuk meg Jason Leightől, a játék producerétől.

A néhány ezer zombi egy területen tényleg nem marketingduma, ha hihetünk a fejlesztők állításának, 30 százalékkal több ellenfél került a kiegészítőbe.

A Capcom amikor először bemutatta a Dead Rising 2-t, még techdemóként, mindenki elismerően hümmögött, hogy a motor képes 7000 császkáló hullát is megjeleníteni, de végül csökkentették ezt a számot, hogy kényelmesen lehessen előrehaladni a végleges játékban. Mivel az Off the Record az alapjáték egyik "alternatív univerzuma", így minden lehetséges.

Számos új, egymással kombinálható fegyver került az Off the Recordba, valamint olyan visszatérő tárgy, mint Frank fényképezőgépe, mellyel ismét tudunk majd kattintgatni. Nem csak feleslegesen, hiszen a jó pillanatképek készítése tapasztalati pontokkal jár. Frank a tettek embere, rengeteg főellenséggel kell megküzdenie, jó pár durva jelenetet kell átélnie és a kamera mindig ott lesz nála.

Az Off the Record voltaképpen a Dead Rising 2 "rendezői változata" - legalábbis így beszélnek róla a Capcomnál. Októberben érkezik PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

11.
11.
FriendlyTarget
alternatív dimenzió? hmmm...folyosó -> aréna ->folyosó -> folyosó -> aréna -> folyosó -> boss -> folyosó -> aréna.......és dugig one hit zombikkal alacsony felbontáson :D
10.
10.
McDuff
jézusom,még az első rész zombijait sem mészároltam leXD
9.
9.
zsizsi
Ez most teljes értékű dobozos játék lessz vagy megint csak arcade?
Amúgy ha már az 1 ben is max szintre fejlődtél és reflexből nyomod Frank összes kombóját akkor nem számít a több ellen, max szinten röhögve mennék be a tömeg közepébe puszta kézzel :D
8.
8.
AnimeWarlord
+30 %.. ezt nem a sportszeletre meg a chipsekre szokták rányomni?
7.
7.
givi6
lenne egy kérdésem...
az off the recordban most teljesen átírják a történetet, vagy Frank tényleg ott volt, csak nem láttuk, akkor most hogy van ?
6.
6.
givi6
asszem szedtem le rá olyan módot hogy tényleg tele nyomjon egy helyet 7000 zombival
hát, nem volt túl élvezetes...
5.
5.
p3ti
Coopba toltam végig unokabátyámmal , nagy poén volt , szét röhögtük magunkat rajta :) Nem kell annyira komolyan venni ezt a játékot , csak el játszogatni .
3.
3.
adriano28
#1: szerintem meg, épp hogy kevés volt. állsz mondjuk az egyik utsszzzán körül nézel látsz egy csomag zombit, oda mész vmeik csoporthoz és látod hogy kb 10en vannak, és te láttál vagy 50-60at, + ha voltak ezek a kombinált bombák, behajítottad egy csoportba meghalt, 20
Szóval sztem ez egy jó ötlet!!!
2.
2.
Garfartix
Igen. A másodikban jó volt, hogy lehetett trollkodni, női ruhában irtottam lángoló fakarddal a zombikat, de annyira uncsi lett fél óra után, főleg mert minden második támadásom után egy pimasz kis fráter elkezdte a nyakamat harapdálni :/
1.
1.
caleb007
Szerintem már a másodikban is túl sok volt néha.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...