Deus Ex: Human Revolution - így fest a harc

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 19.
  • Videó
Link másolása
Nem maradtunk sokáig új Deus Ex kedvcsináló nélkül - reméljük, mire a játék megjelenik, azért marad még némi újdonságérzet. A fejlesztők beszéltek már a környezetről, a történetről, most viszont sokkal feszesebb mézes bödönbe csöppenünk: lássuk a jobbnál-jobb harci fortélyokat!

Kit érdekel a téglánként lefektetett elkeserítő jövőbeli világkép? A nagyhatalmak és a nincstelenek közti konfliktus? Tudjuk, hogy siralmas a helyzet a metropoliszokban, a tehetősebbek implantokkal próbálnak jobbnak tűnni, a polgárháború viszont elkerülhetetlen. Szerencsére Jensennek soha nem okozott gondot a beszivárgás, sem pedig az, hogy változatos eszközökkel adjon nyomatékot haragjának. Lássuk, miről is beszélek!

A Deus Ex: Human Revolution augusztus végén érkezik PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

17.
17.
HunRaptor
#3: Hát itt tényleg olyan amikor meghalnak mintha rongybabák lenének, itt főleg a robbanás után látszik de a pisztoly lövés után is feldobja magét az ember és esik le mint egy baba. De ettől függetlenül szerintem nagyon jó lesz a játék.
16.
16.
Quent1n
Tetszik a játék de egyszerűen ez a sárgás hatás borzasztóan monotonná teszi számomra. Még a fotelek mögött is sárgás fény dereng... Kizárt, hogy 15-20 órát tudjak egy ilyen monoton színvilágú játékkal játszani sajnos. :( Pedig tényleg jó a játékmenet.
15.
15.
ilor14
#14: akkor nem csak szerintem év játéka gyanús
14.
14.
falselight
#10: ez sokkal inkább egy metal gear-es vagy splinter cell-es rpg, mint fps. és a kiszivárgott változat toronymagasan a legjobb játék, amivel idén játszottam. év játéka gyanús.
13.
13.
giga321
Én mindenképpen kifogom próbálni mert érdekel a cucc és úgy istenigazán nyáron az uborka szezon alatt ez lesz az egyik olyan játék ami még érdemes játszani vele. Mert általában nyáron nem sok jó gamma jön ki.
11.
11.
StoryTeller
mindenki egy CoD-ot vár ettől a játéktól szerintem pedig köze nincsen hozzá. Story orientált rpg szálakkal tűzdelt fps. Aki szereti a műfajt annak ez lesz az új etalon. Az itt kommentelők fele még a régi deus-al sem játszott csak a szájukat járatják.
10.
10.
K2 The Highest
Hát nem nyűgözött le, pedig Én is vártam...
Nem tűnik "megváltó" FPS-nek, mint azt sokan hangoztatják.
9.
9.
andy976
háát szerintem ez kisbáránynak sovány legelő:) sajnálom nagyon:(((
8.
8.
drat576
remélem kellően hosszú lesz és nem csak az nagyobbnak mondható újrajátszhatósági rátára apellálnak
7.
7.
Necreon
gameshop.hu -ról fogok Augmented Edition-t rendelni, meglepően olcsó, és CDGalaxis-ban nem lehet majd kapni (sajnos) :(.
6.
6.
givi6
már várom a játékot, de mintha már láttam volna ilyet
5.
5.
LtK
Ez nagyot fog szólni =D
4.
4.
Laykray
Egyre jobban tetszik a videók után, nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mi fog ebből kisülni :)
3.
3.
adikas
Az a baj, hogy nincs egy olyan játék se amiben valaki a lövés után úgy esne össze , mint a valóságban.
2.
2.
danez11
úgy látom, csak nekem nem jön be ..
1.
1.
p3ti
Már nagyon akarom ezt a gammát a polcomon tudni :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...