Val Kilmer is szerepel az új Pókember játékban

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 20.
  • Hír
Link másolása
A Comic-Con közeledésével joggal vártuk, hogy az Activision elárul majd néhány újdonságot a legújabb képregényes játékairól, a Spider-Man: Edge of Time-ról és az X-Men: Destiny-ről - bár látnivalókat még nem kaptunk a szinkronszínészek gárdája részben már bemutatkozott.

Az Activision sosem volt szívbajos, ha a játékaihoz kellett hollywoodi sztárokat keresni: legutóbb például a Call of Duty: Black Ops DLC-jének zombis részéhez nyertek meg olyan neveket, mint Sarah Michelle Gellar, Danny Trejo, George Romero, Michael Englund vagy Michael Rooker. 

Tavaly a Spider-Man: Shattered Dimensions sem szégyenkezhetett, akkor például a négy különböző Pókembert szólaltatta meg más-más sztár, így többek között Neil Patrick Harris is eljátszotta a szuperhőst, amiért díjat is kapott az év végi VGA-n.

Bár a Spider-Man: Edge of Time legfőbb szuperhőseiről még nem tudunk semmit (megnyugtatásul: Amazing univerzum megint lesz, ezért talán Harris is benne van a pakliban), néhány másik szereplő szinkronhangja már ismert: Walker Sloant Val Kilmer (Top Secret!, Szemtől szemben, de volt ő már Batman is) alakítja majd, míg Mary Jane szerepében Laura Vandervoort (Smallville), Fekete Macskáéban pedig Katee Sackhoff (Battlestar Galactica) tetszeleg majd.

Kezd alakulni az X-Men: Destiny stábja is. Grant Alexandert Milo Ventimiglia (Hősök, Szívek szállodája) játssza majd el, míg Aimi Yoshida Jamie Chung (Másnaposok 2.), Adrian Luca pedig Scott Porter (Friday Night Lights) lesz.

Ha minden jól megy, a napokban új képeket és videókat is kapunk majd, legyünk türelemmel!

6.
6.
givi6
a jó öreg pókember ... xD
2.
2.
giga321
Pókemberre én is kíváncsi vagyok.
1.
1.
DON GONDOCS
Várom eszt a játékot, hihetetlenül jó lett a shattered dimension, csak ne legyen bugos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...