Extrákkal jön az ICO kollekció

  • Írta: InGen
  • 2011. július 21.
  • Hír
Link másolása
Az ICO és a Shadow of the Colossus méltán foglal helyet a játékipar valaha készült legjobb, leginkább különleges anyagai között. Nem csoda hát, ha a Sony szeretné kicsit felmelegíteni a dolgokat a The Last Guardian érkezése előtt, így az ICO kollekció mindenféle extrával jön.

Persze nem mintha túl sok extra kellene ahhoz, hogy az ICO és a Shadow of the Colossus 1080p-re tuningolt, teljes 3D-támogatást élvező, trófeákat is dobáló, 7.1-es hangzásra kevert változata kívánatos legyen. A Sony talán pont így gondolta, így nem is adnak tengerny ráadást, de azért valami meglepi csak csurran majd a vásárlóknak.

 

Egészen konkrétan kapunk két dinamikus XMB-témát, melyből egyik ICO, a másik Shadow of the Colossus témájú, ezen kívül kapunk videoanyagokat az előbb említett két játékból, valamint a készülő kvázi-folytatásból, a The Last Guardianból. Állítólag ezeken kívül is találhatunk majd meglepetéseket a dobozban, de egyelőre többet nem volt hajlandó elárulni Brian Dunn, a Sony termékmenedzsere.

Az ICO kollekció idén szeptember 27-én jelenik meg 39,99 dolláros áron, természetesen kizárólag PlayStation 3-ra.

8.
8.
Yagami Light
Emlékszem, még mikor a PS3-at sem adták ki még, már akkor volt róla szó, hogy készül a Shadow Of The Colossus 2 PS3-ra és, hogy milyen brutál lesz. Ráadásul Co-op-os lesz. Hát nem lett belőle semmi. Azért nem lett volna rossz.
6.
6.
Mortis
Az elozo generacio legjobbjai, ez ketsegtelen.
5.
5.
shatterhand
#2: Überállat lesz majd.
Minden téren változatos és felejthetetlen lesz.
4.
4.
shatterhand
itt a példa, hogy ilyen grafika mellett is lehet gyönyörű egy játék.
És az se mellékes ,hogy nagyon jó a játék.
2.
2.
AnimeWarlord
Alig várom, sajnos ps2-n nemvolt hozzá szerencsém, furamód mindig mindenhonnan elfogyott, mikor lett volna pénzem megvenni. Viszont ezúttal tényleg beszerzem!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...