Élőszereplős trailert kapott az új Deus Ex

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 22.
  • Videó
Link másolása
A készítők meghallgatták imáinkat: már annyit sírtunk, hogy állandóan gameplay jeleneteket mutatnak a Deus Ex: Human Revolutionből, erre készítettek egy rendkívül hangulatos élőszereplős trailert, amely kiválóan bemutatja, miféle környezetbe és világba kerülünk majd a játékban. Itt mindent a technológia ural.

A Deus Ex: Human Revolution megjelenésére egy kerek hónapot kell várni, a játék augusztus 26-án kerül majd boltokba, és PC, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokon fogja tiszteletét tenni. Megannyi gameplay trailer után kaptunk végre egy igazi kedvcsinálót is - ezt drakecsaj küldte be, köszönjük -, az élőszereplős trailerből kiváló képet kaphatunk a technológiával dúsított jövőről.

Mint mostanában minden, a Deus Ex is a Comic-Con kapcsán került elő, ahol az Eidos Montreal közösségi menedzsere Mary DeMarle írót és Will Rosellini technológiai tanácsadót hívta meg egy kerekasztal-beszélgetésre. Rosellini egyébként maga is implantokkal foglalkozik, ő a MicroTransponder vállalat vezérigazgatója, tehát van némi fogalma arról, hogy miről szól a játék valójában.

DeMarle magyarázata szerint a célja az volt a történet megalkotásakor, hogy érzékeltesse: milyen társadalmi reakciókat váltanának ki az emberekbe ültetett kütyük. A történet szerint az implantok révén egy új, jobb és erősebb középréteg emelkedik fel, és ez vált ki társadalmi konfliktust, elvégre az implantot megfizetni nem tudóknak vagy nem is akaróknak ez nem tetszik. Mindezt nem bízta a véletlenre, ezért keresték meg a nanotechnológiával foglalkozó MicroTranspondert, hogy működjön közre a munkálatoknál. Munkájuk közös gyümölcse a lehető legélethűbb jövőkép bemutatásának lehetősége. Persze a kérdés az: mennyire van közel vagy távol ez a jövő?

18.
18.
darrius1986
ebből ezüstvászon lesz majd egyszer
17.
17.
p3ti
Rég izgatott egy játék ennyire , tényleg nagyon reménykedem hogy jó lesz maga a game . Eddig a trailerek 10/10.
16.
16.
drakecsaj
#9: Ha ezt a játékot meg akarják majd egyszer filmesíteni, akkor nagyon ütősre meg is lehetne csinálni, ez a trailer rá a tökéletes példa. A lényeg hogy jó kezekbe kerüljön, és a hangulatot eltalálják.
15.
15.
falselight
#4: talán játszottál vele?
14.
14.
K/G.
#13: 48? 56? Azok is hogy kezdődtek.... :)
13.
13.
Gabesz.
#11: Keves az esely?!:) 2006?:)
12.
12.
IceColdKillah
Gizda lett a videó, kíváncsian várom hogy milyen lesz a játék.
11.
11.
Mortis
Odab*sz, nem kicsit. Mondjuk a valosaban ilyen tuntetesekre keves az esely. :D
10.
10.
Vopesz
Elég pofás kis kedvcsináló, egyre jobban gondolkozok rajta, hogy megveszem, de nem az első élőszereplős, olyan már májusban is jött ki.
http://www.youtube.com/watch?v=UG_oThcYsn0
9.
9.
metercsiken
Ez tényleg csak egy trailer?
Olyan mintha egy film előzetesét néztem volna! : )
8.
8.
Necreon
Mocskosul jó trailer lett, nem találok szavakat. A játékból amúgy is előrendeltem már egy Augmented Edition-t, de a "érdekes ötlet az inplant" mint játékelem felfogásomat jelentősen megváltoztatta ez a trailer, és így a főhősre már nem mint szénné tápolt titkos ügynökre gondolok über felszereléssel, hanem mint egy emberi roncsra, ami sokkal, SOKKAL hangulatosabbá tette a játékot számomra már is.
7.
7.
Barnez
Minőségi trailer! 10/10
Bő 3 percre elállt a lélegzetem! Nagyon komoly etikai témákat feszeget. Engem megvettek :D Érdekel nagyon a játék.
6.
6.
Lacek896
Pofás videó vajon a játék is az lesz??
5.
5.
giga321
#4: A játék pont jó lesz mert uborkaszezon közepén jön ki és legalább lesz mivel tolni mellesleg meg születésnapomon jön ki és kifogom próbálni. A trailer fasza.
4.
4.
Ghost16
A trailer jó de a játék szerintem nem annyira.
2.
2.
PeACeY
Jól felépített, szép munka ez a trailer, Reméljük a játék is ilyen színvonalú lesz legalább. :)
1.
1.
Horvi14
hát...ez... nem gyenge O.O
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...