Három különböző borítóval jön az NBA 2K12

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Az NBA 2K12 idén is konkurencia nélkül indul harcba a kosárlabda-rajongók kegyeiért, ráadásul mindezt mindjárt három különböző borítóval teszi majd. Az elsődleges dobozképen újfent Michael Jordan szerepel, a másik két változat csak limitált példányszámban lesz elérhető.

A 2K Sports szerint először és utoljára kapnak majd ilyen extravagáns stílust a sorozat borítói, de nem csak ebben lesz különleges az idei kiadás. A cég ezúttal három különböző dobozképpel ellátott változatot is piacra dob majd, s bár tartalomban ezek valószínűleg nem fognak különbözni, a gyűjtőknek bizonyára sokat fognak érni.

Márha jut belőlük egyáltalán Magyarországra. Az elsődleges borítón megint Michael Jordan (Chicago Bulls) szerepel majd, ezt a verziót korlátlan példányszámban fogják árulni, míg az Ervin "Magic" Johnson (Los Angeles Lakers) és Larry Bird (Boston Celtics) képével díszített darabok csak limitált kiadások lesznek.

Az NBA 2K12 október 4-én fog megjelenni, PC-n, PlayStation 3-on, PlayStation 2-n, PSP-n, Xbox 360-on és Wii-n is elérhető lesz a játék. A 2K Sportsnak egyébként idén sem kell konkurenciával számolnia, az EA ugyanis 2012-ig nem tervezi visszahozni a saját NBA-sorozatát.

6.
6.
erasmus
#5: Mindhárom az. szerintem ők a három legjobb még melléjük Karl Malone és Wilt Chamberlain és Best All Time Team.
5.
5.
Mortis
A Bird-osnek nagyon orulnek. Zsenalis jatekos volt. :)
4.
4.
Giggsy
Jó lesz ez, bár nem biztos, hogy megveszem. Nem igazán hiszem, hogy olyan sokat tudnak fejleszteni az előzőn, hogy megérje cserélni.
Az egyetlen csalódásom az idei kiadásban az volt, hogy sem a karrier, sem a bajnokság mód mentéseit nem lehetett az előzőből importálni.
3.
3.
Raam989
El tudnám viselni ezt más játékoknál is. Mondjuk verekedős játékoknál simán azt választanám, amin egy számomra kedvesebb karakter feszít.
2.
2.
gucho
szerintem ne a borító miatt vedd meg, jó lesz nagyon
1.
1.
galbalazs87
Biztos vétel lenne, ha Dirk 41 Nowitzki lenne rajta. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...