Freddy Kruegerrel erősít a Mortal Kombat

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 22.
  • Letöltés
Link másolása
Alig mutatkozott be Rain a nagyközönség előtt, a NetherRealm Studios máris bejelentette a Mortal Kombat negyedik DLC-jét, melynek főszereplője nem más lesz, mint a hírhedt Freddy Krueger, a Nightmare on Elm Street pszichopata sorozatgyilkosa. Videónk is van már róla.

Skarlet, Kenshi és Rain után újabb karakterrel bővül a Mortal Kombat, s bár Freddy Krueger nem kevésbé ismerős hős, a felbukkanása mégiscsak meglepőbb. A Warner Bros. és a NetherRealm a minap jelentette be, hogy a Nightmare on Elm Street (Rémálom az Elm utcában) hírhedt sorozatgyilkosa is tiszteletét teszi a játékban.

Krueger pont úgy tér vissza, mint szeretnénk: a jól ismert pengés kesztyűvel, a kopott kalappal és a szakadt, piros-zöld pulóverben. Nemcsak a kinézete lesz egyedi, saját támadásai és mozgáskultúrája lesz, sőt két kivégzést is csináltak neki a fejlesztők. A DLC PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is meg fog jelenni, mégpedig augusztus 9-én 5 dolláros, illetve 400 Microsoft Pontos áron.

Ha kiujjongtuk magunkat, térjünk még vissza egy picit Rainhez: a Mortal legújabb harcosát már le lehet tölteni, a mostani fejlesztői napló is róla szól majd. Szó esik a népszerűségéről, a kinézetéről, láthatunk tőle új mozdulatokat, emellett az is kiderül, milyen módszerrel csinálták meg hozzá a hanghatásokat.

49.
49.
Sheodon
#48: Már berakták, csak maszkkal álcázza magát, és "Rain" fedőnévre hallgat.
48.
48.
pucu9011
A következő DLC-be pedig Chuck Norris-t fogják betenni akinek minden combo-ja a pörgő rugás lesz.
47.
47.
HunRaptor
46.
46.
minotaurusz
UPDATE!!: Bejelentették,hogy ebben a DLC-ben nem csak Freddy Krueger érkezik hanem egy másik karakter is! UNMASKED SUB-ZERO
45.
45.
wildláma
#43: naja nekem is ez tűnt fel először, hogy 2 karmos kesztyű. De ehhez a DLC-hez egy Jason elengedhetetlen lett volna ... én speciel Jasont jobban kamázom mint Freddy-t. Mert Freddy az a horrorfigura, akinek megvan a terve mindenhez, Jason meg csak ... úszik az árral, ha lát valakit megöli. ezért gondolom hogy jobban beleillene ebbe az univerzumba. :) Vagy lehetett volna benne egy Sikoly is (alias Ghost Face) vagy egy Mad Max ... az viszont rúgna mint a vadló :D :D
44.
44.
Giga0509
Predator meg Alien is jöjjön akkor már :D
43.
43.
Redeye
Én úgy emlékszem, h Freddy bácsinak, csak a jobb kezén volt karomkesztyű, legalábbis az első 7 részben. Nem tudom hogy a 2010-esben kettő volt-e már e neki, de így nekem nem olyan hihető Freddy...
41.
41.
Cooper911
Remélem lesz Piff és Hercules is.
39.
39.
Khaszás
akárki akármit mond ez nem illik ide...lassan horror film szereplök vs mk lesz ?
Kratos-t se kellet volna bele rakni..
látom közeljövőbe lesz 1 Justin Bieber DLC-nk is...
38.
38.
IceColdKillah
Most felvillantak a régi szép idők, még a VHS korszakban.....:P
35.
35.
Yagami Light
Na akkor kéne már csinálni egy amolyan Horror Kombat játékot. Egymásnak lehetne ereszteni benne a horror filmek rémségeit.
Na de nehogy már Freddy-nek köze legyen Raiden-hez meg a többihez.
Amúgy nincs bajom Freddy-vel csak már megint ez a keverés. Persze csak DLC karakter úgyhogy mindenki saját maga dönti el, hogy benne legyen e a játékában vagy sem.
33.
33.
strike19
Szerintem ha 20th century fox vette meg volna az MK.Akkor a DLC karakterek az Predator és Alien lenne..Még az a szerencse ,hogy nem a Disney vette meg az MK címet ,bele se merek gondolni milyen karakterek lennének. :(
32.
32.
nero66
Tényleg jó, de nekem akkor is valahogy olyan fura, hogy Freddy egy MK gameben... :D De azért jól néz ki :P
31.
31.
Mortis
Freddy nem nagyon illik bele ebbe a kozegbe...
30.
30.
hakydakillah
7. jó tudni :-) Bár mostanság sokat ott nem fogsz látni, de amint kijön a Gears.... éjjel-nappal... Még melóban is megoldom, max wc-ben aksira kötöm a gépet, és úgy fogom tolni.:-)
29.
29.
NECROSMOKE
Jól néz ki, csak nekem egy kicsit már sok ez avendég karakter :/
28.
28.
Slik
Freddy a legjobb horrorfilm karakter
26.
26.
Cuppak
#24 Rengeteg játékot szeretek hidd el :P, csak ezen az oldalon battlefildes vok :DD, de am cod4ezek naponta :P.
25.
25.
Norbi-wan
De jó lesz majd Fatality-t végezni rajta! :D
23.
23.
Cuppak
Olyan kurva jó game , csak ezért vennék xboxot :SSS ... PC-re biztos nem jön?
22.
22.
Mr.C
Állat! Biztos több kombója lesz Freddy bácsinak, mint amennyit láttunk. Igazából nekem ez jobban tetszik mint Kratos...lehet megkövezni.
20.
20.
strike19
Eldobom az agyam!Mindjárt veszek valami konzolt ,eddig még elfojtottam magamba a Mortal Kombat vágyat de lassan legyőz engem.Remélem mihamarabb kiadnak egy olyan MK ami tartalmazza az összes DLC-ét.Egyik DLC jobb mint a másik.
19.
19.
Goofey84
Van arra esély, hogy lesz a játékból olyan verzió, amiben benne vannak a dlc karakterek?
17.
17.
BloodyDeath
Remélem belerakják a Kockás fülű nyulat, vagy Vahurt. Akkor tuti megvenném a gammát két példányban, egyet PS3-ra, meg egyet boxra. XD
15.
15.
Mortician
#9: Én mondjuk Marcusnak is örültem volna az Xboxos verzió esetében.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...