Miért pont Freddy került a Mortal Kombatba?

  • Írta: InGen
  • 2011. július 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Nos, a válasz egészen egyszerű: azért, mert logikusnak tűnt. Legalábbis a Mortal Kombat alkotója és atyaúristene, Ed Boon szerint, aki elmondta, több horrorszereplőn is gondolkodtak, de végülis a karmos Freddy illett a legjobban a Mortal Kombat brutális univerzumába.

Úgy tűnik, Ed Boonék már régóta kerestek egy olyan népszerűbb karaktert, akit betehetnek a játékba, de a választás előtt fontos volt, hogy megfelelően illeszkedjen az univerzumba. Éppen ezért több horrortörténet főhősét is megvizsgálták, s felmerült Jason és a Halloween-filmekből megismert Michael Myers is, mielőtt végül Freddy mellett döntöttek.

 
"Freddy Kreugerrel kapcsolatban úgy éreztük, hogy ő a legkönnyebben felismerhető, ráadásul a karmaival igazán illeszkedik a Mortal Kombatba. Úgy gondoltuk, ő a megfelelő alany" - mondta Ed Boon, az MK-nagyfőnök.

Ennek ellenére Boon azt is megjegyezte, hogy nem szerették volna, ha a játékba kerülő karakter teljesen hasonlít Robert Englund színészre, így apróbb változásokat eszközöltek rajta úgy, hogy azért lehetőleg minél jobban hasonlítson a 80-as évek filmjeinek rettegett horrorfigurájára. Ennek persze ahhoz is köze lehet, hogy nem is kérték Englund engedélyét ahhoz, hogy lemodellezhessék a játékban.

A Freddyt tartalmazó DLC augusztusban jelenik meg, 4,99 dolláros áron.

21.
21.
DON GONDOCS
Pat Morita hiányzik még az MK-ból :D
20.
20.
ReNegAdE
#9: Akarod mondani körbe-pörgő rúgással!:)
19.
19.
player 1
#4: Szerintem azok is lesznek idővel, pénzért természetesen :@
18.
18.
Quent1n
#5: Szted a másik színész engedélyét nem kellett volna kérni? Az se hiszem, hogy olcsóbb lett volna. :)

Egyébként ezt én se értem, csak feeling romboló. Van még egy zsák karakter és bár gondolom jön majd folytatás de akkor is lenne miből válogatni. Kratos pont elég volt szvsz.
17.
17.
anadrex
Csomó mk karakter még bent sincs nem tudom miért kell ilyesmivel elbaszni a feelinget.
16.
16.
wildláma
RIKI HO-t a játékba!!!!!!!!!!!
15.
15.
Mortis
#5: S milyen sz*r is volt az a film, Istenem... A 2. resz elbujhat mogotte.

Pedig Jason szerintem karakteresebb lett volna, mindegy.
14.
14.
p.balou
#11: Statham, fákkjessz.
13.
13.
Kocsis92
#5: mert gondolom az ő engedélyét se kérték :D én nagyon örülök Freddy-nek, jobb mk karaktert úgyse tudtak volna találni szerintem, legalábbis oylat akit jobban bírnék tuti h nem
7.
7.
NECROSMOKE
#4: Szerintem is.Vagy találtak volna ki valami új karit,Mert már a Mortál is mindjárt olyan, akár egy Latin sorozat.Nincs meg az a jó filingje.A Trilogy volt az igazi Moratal!
6.
6.
NECROSMOKE
5.
5.
Mr.C
Persze, hogy nem kérték az engedélyét... miért nem mondják ki akkor kerek perec, hogy ez a 2010-es Freddy? Azt meg már nem Robert Englund játszotta hanem Jackie Earle Haley...
4.
4.
biohazard rex
freddy huh? mi ez? ki ez? (azért tom, de akkor is) csalódott vok :/ inkább tették volna bele Li Mei-t x) vagy akár frost/tanya/reiko/meat-et mert hát ők alapból benne vannak...
3.
3.
goblinfing
am elég elcseszetten néz ki mint az új freddy + mért van mind2 kezén karom?
2.
2.
goblinfing
lomha jason jobb lett volna xd
1.
1.
minotaurusz
De Freddy melett érkezik a DLC-ben egy másik karakter is!! Unmasked Sub-Zero...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...