Új Unreal-játékot szeretne az Epic?

  • Írta: InGen
  • 2011. július 23.
  • Pletyka
Link másolása
Ugyan egyelőre halvány a reménysugár, az Epic elnöke most elismerte, hogy méltatlanul hanyagolták az Unreal franchise-t az elmúlt években, főként amiatt, hogy a Gears of War-sorozatra tudjanak koncentrálni. Elképzelhető azonban, hogy a legendás cím visszatér.

Nem is volt olyan régen, amikor az FPS-rajongók még három táborra oszlottak, s mindenki arról vitatkozott, hogy a Half-Life, a Quake, vagy az Unreal a legjobb. Éppen ezért szomorú, hogy a legutolsó Unreal-játék a 2007-es Unreal Tournament III volt, ráadásul single player fronton előtte az Unreal 2-vel kellett beérnünk. Éppen ezért merült fel a kérdés: miért hanyagolja az Epic ennyire az egykor hatalmas címet?

 
"Elég régen volt már, hogy Unreal-játékot készítettünk, és tudjuk, hogy ezt a franchise-t nagyon szeretik, és nekünk is fontos. Nem adtuk meg neki a megfelelő figyelmet mostanában, főként azért, mert a Gears of Warra koncentráltunk, s mi még mindig egy relatíve kis cég vagyunk" - mondta Mike Capps, az Epic elnöke, majd viccesen hozzátette: "Néhányan már azon csodálkoznak, miért nem nevezzük át az Unreal Engine-t Gears Engine-re."

Habár hivatalosan semmit nem erősített meg Capps, azt azért elmondta, hogy miután főként a Gearsre koncentráltak, s mellette olyan címek elkészítésében segédkeztek, mint a Shadow Complex, a Bulletstorm vagy az Infinity Blade, valószínűleg üzleti szempontból okos dolog lenne visszatérni az Unrealhez.

S mint tudjuk, azért a játékiparban is a pénz beszél, így van rá esély, hogy imáink meghallgatásra találnak. De ha bekövetkezik, akkor mindenképpen egy ütős, történetorientált egyjátékos módot és Call of Duty-alázó multiplayert szeretnénk!

15.
15.
Józsi_Doe
A poén az hogy az ut3 egyébként meglehetősen gagyi sztorija cliffhangerrel fejeződött be, vagyis nem sokkal az ut3 után tervezték a folytatást. De nem ütött akkorát a harmadik úté, hogy össze is dobják a sequelt.
14.
14.
Reptile
Gyerekkorom óta imádom,minden részét végig vittem, ideje lesz hogy csináljanak egy újat =DD
13.
13.
KENKILL
Énis jobban örülnék egy történet-orientált Unreal-nek mint egy újabb agyatlan hentelős tournament-nek.
12.
12.
daenath
Sokkan egy Unreal Tournament-et szeretnenek, én nem annyira, inkább az Unreal 2 folytatását szeretném, van már a piacon elég multis lövölde.
11.
11.
AnimeWarlord
Igen, én is új unrealt akarok nemcsak az epic! : )
10.
10.
Motig
jó lenne egy újabb UT mert a 3 valami eszméletlen szar...
nem értem mért vitték el ere az irányba.. ott volt a UT2004 jó volt
ott volt X-en a Unreal Championship 2 az jó volt(pedig elrugaszkodott nem kicsit a eredeti UT től..)
9.
9.
Garfartix
Szerintem is az Unteral Tournamentet kéne folytatni.
8.
8.
Mortis
Nem lesz abban mar single player. Haha. :D
7.
7.
SSJ Gábriel
Én legjobban egy Unreal Tournament folytatásnak örülnék csak csinálják meg PC-re is és legyen benne valamilyen formában a morpheus map. Azt imádtam a legjobban az UT2004-ben,és sajnáltam hogy nem volt benne az UT3-ban.
5.
5.
mugen
Csak azt remélem, hogy ezt a címet nem viszik el konzol irányba...
4.
4.
szogyenyi
Én személy szerint inkább egy új Unreal Tournament-nek örülnék.
3.
3.
Gurren
az unreal 2-t imádtam, akarok egy folytatást.
2.
2.
Cuppak
Remélem lesz 4. része mert nagyon jó gém, főleg a UT 2004-et szeretem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...