Batman: Arkham City - bemutatkozik a Pingvin

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 24.
  • Videó
Link másolása
Újabb bemutatóvideót kapott a Batman: Arkham City, ebben ezúttal a torzszülött Pingvinnel találkozhatunk. Az Iceberg Lounge-ot természetesen mi is keresztül-kasul bejárjuk majd, s ahogy hősünk a trailerben mondja: alapvetően a túszokat kereste ott, de most már a Pingvint is elkapja.

A Pingvinnél még Batman világában is nehéz gusztustalanabb karaktert találni, emlékeinkben élénken él Danny DeVito 1992-es alakítása, ami még inkább fokozza ezt az ellenszenvet. Mindezek ellenére az Iceberg Lounge kiskirálya az egyik legnagyobb kedvencünk, sajnáltuk is, hogy az előző Batman-játékból kimaradt - a Rocksteady szerencsére sürgősen pótolta ezt a hiányosságot:

A Comic-Con alatt ráadásul kiderült még ez-az a játékról: a korábbi pletykáknak megfelelően mostanra biztossá vált, hogy Talia al Ghul, Ra's al Ghul lánya szerepelni fog az Arkham City-ben, ami azért is érdekes, mert a hölgyemény Batman kedvese és gyermekének anyja is volt egyben - szerelmi szál is lesz a játékban? A szinkronról egyébként Stana Katic gondoskodik.

Másfelől Kevin Conroy, az úriember, akit évek óta Batman hangjaként ismerünk, kikotyogta, hogy a játékhoz később folyamatosan érkeznek majd a DLC-k. Bár ezek tartalmáról nem tudunk semmit, azért az mindenképpen említésre méltó, hogy Conroy állítása szerint maga is dolgozott rajtuk, ezért nincs kizárva, hogy afféle sztoriepizódok formájában bővülhet majd a játék sztorija.

A Batman: Arkham City egyébként októberben fog megjelenni PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, később pedig kapunk Wii U-s változatot is belőle. A trailert sanyi80 küldte be, köszönjük!

15.
15.
kebi90
Egyre jobb lesz ez a játék :D
14.
14.
pucu9011
Sztem jól megcsinálták a Pingvin karaktert, de még mindig Joker és TwoFace a legjobb antihős számomra.
13.
13.
pjoco
#11: De ez nem a film ha észrevetted volna!
12.
12.
Garfartix
#9: Az Solomon Grundy, egy nagyon fain karakter.
11.
11.
nero66
Szép és jó, hogy belekerült a pingvin, de mit csináltak vele??? Hova lett a hosszú hegyes orr és az éles fogak... Így is tetszik de így annyira nem az a pingvin akit még a régi jó batman filmben megismertünk! :D
10.
10.
Kreto
"Solomon Grandy, born on a monday" nagyon menő már pár napja fent volt a hivatalos oldalon a vidi.
9.
9.
Kravmaga
de a végén ki a fene az a nagy "búldózer"??:O
8.
8.
giga321
#6: De az hogy Stana Katic hangja van alatta örömmel tölt el ( Castle-ban ő a jó csaj ):D
7.
7.
latyaa
Énis várom imádom batmant de mondjuk egy kicsit fura is most gondoljunk bele nagy darab vadállat van vagy 100 karja meg minden azt ugy ugrál mint egy 40 kg ponpon lány ::D de ezért szeretem csak nem tudom honnan lesz ennyi pénzem ennyi jó játékot meg venni .. asszem ki rablók egy bankot :D
6.
6.
Garfartix
#4: Supermanéknél azt csinálják, Batman ellenfelei meg nem ilyenek.

Pivgvinnek nagyon örülök, de Taliat utálom!
5.
5.
g.man580
Azta k.rva végén solomon grundy befigyel.Nagyon állat :) Amint kijön beruházok rá!
4.
4.
Joc1
Továbbra sem értem, hogy a rosszfiúk miért nem adnak mindenkinek egy shotgunt és lövik le batmant :D Na ezért mi így szeressük :)
3.
3.
Lacek896
Alig várom hogy kiadják!!!!
2.
2.
ReNegAdE
Nagyon komoly lesz a játék!Tuti vétel!
1.
1.
foxtorch
még mindig naaagyon várós!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...