Előrendelésekben már rekorder az új Saints Row

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 24.
  • Érdekesség
Link másolása
A kezdetben kiadott, nem túl biztató screenshotok után a Saints Row: The Third előzetesei és gameplay anyagai meggyőzőre sikerültek, ezek után nem csoda, ha a játék előrendelései már verik a kiadó másik sikercímét, a Homefrontot is. Új trailerünk is van, csekkoljátok!

A THQ a MCV-nek árulta el, hogy a Saints Row: The Third az eddigi leginkább sikervárományos címük, ugyanis előrendelésekben még a korábbi rekordert, az azóta 2,6 millió példányban elkelt Homefrontot is veri a játék. Pontos számokat nem ismerünk, de a kiadó annyit még hozzátett mindehhez: mióta bejelentették, hogy az előrendelők a Professor Genki Hyper-Ordinary csomagot kapják ajándékba, az előjegyeztetések száma hétről-hétre nő.

A Saints Row: The Third november 15-én kerül boltokba, PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni. A kiadó közölte: az előrendelői csomag nem jelenik meg később DLC formájában, azt kizárólag az előrendelők szerezhetik majd be.

Alább beágyaztuk az új trailert, nézzétek meg, mert érdemes!

25.
25.
huszti
az sr2 is jó lenne ökörködni csak olyan szinten optimizálatlan , hogy úf.
24.
24.
hakydakillah
Mondjuk a bejelentés meghozta a kedvem a játékhoz, így haverral újra nekiültünk SR2-zni coop-ban. Hiába gyönyörű a Crysis2 grafikája, ha a játék szörnyen unalmas, és hiába randa a SR2 grafikája, mert minden más kárpótol érte :-)
23.
23.
Józsi_Doe
[irony]Év játéka!!! [/irony]
22.
22.
brandonlee
Én a 2-ért is odaáig voltam, nem a grafika miatt, (bár azzal sem volt semmi baj) hanem a játékélmény miatt amit nyujtott! :) Nekem ez is musthave :P
19.
19.
waynerooney108
#18: Én csak a grafika miatt hoztam fel a GTA-t, a kettőt nem is lehet összehasonlítani.
18.
18.
hakydakillah
17. az a baj, hogy az emberek az összes lövöldét COD-hoz, és az összes sandbox játékot GTA-hoz hasonlítják. Pedig az általad említett játékok nagyon eltérőek:

- GTA IV - a Rockstar már rohadtul a valóság felé kacsingat. A küldetések mellett már szinte teljes magánéleted van, barátokkal, kapcsolatokkal, kikapcsolódásokkal, óriási területtel stb (az első GTA, amit meguntam)

- SR2 - elindultak egy teljesen más irányba, amit csak a SR3 megerősít - akció, humor, semmit se kell komolyan venni, nincs olyan sarok a játékban, ahol ne bukkannál rá valami mókára. Remélem újra lesz teljes coop, és számomra ismét állat élmény marad.

- APB - MMO játék, erről talán ennyi elég is.
16.
16.
waynerooney108
Én nem csodálkozom, hogy előrendelésven csúcstartó :D
Ez tényleg nem a MŰBROKIról szól, hanem arról hogy valahol ki kell adni a gyűlő feszültséget, röhögni egy jót (már aki tud rajta röhögni).
Még ha társulna hozzá egy GTA IV szintű grafika, jó lenne...
15.
15.
shatterhand
Ez lesz az első SR játékom (és elő is rendelem), de ahogy visszanéztem a 2. is legalább ilyen jó...csak annyira ronda,hogy nem tudom megszokni.
Itt legalább szebben néz ki.
14.
14.
reptile110
ez...brutál tuti előrendelném csak nem fogom azért mert nem bíztos hogy ameddigre megjelenik lesz annyira pénzem :( :D
12.
12.
giga321
Pont egy ilyen játék hiányzik az életemből:D
10.
10.
Joc1
#1: Hát az embernek itt kell kiélnie a perverz vágyait, ha otthon az asszony nem engedi :)
9.
9.
aruha
Az elődeit biztosan veri,de a robbanási,égési effektjeiken,továbbá az autók vezetésén,textúráján,van még mit javítani:S ezt leszámítva üt-
8.
8.
DON GONDOCS
Valahogy a Just Cause és The Saboteur után nekem kifulladtak ezek a sandbox játékok
7.
7.
IceColdKillah
5.
5.
Kravmaga
azért remélem hogy ezek a mozdulatok nem csak úgy randomban fognak menni,hanem télleg lesznek külön külön kombinációk hozzájuk:D:D
4.
4.
BloodyDeath
Nekem egyáltalán nem tetszik a grafikai megnyilvánulása. Ezért ki is marad.
De jó szorakozást minden előrendelőnek.
3.
3.
hakydakillah
rendelem én is :-)

1. szerintem inkább arra van igény, hogy egy sandbox játék tele legyen pakolva akcióval, humorral, őrültségekkel, amit ez a játék hozni is fog :-)
2.
2.
gorgo
Hát ez biztos hogy nem szerzem be!Ez nem az én világom.
1.
1.
Necreon
Szomorú hogy arra van igény, hogy méteres műbránerrel verjük hülyére a járókelőket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...