Így kezdődik majd a Starhawk

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 24.
  • Videó
Link másolása
A Sony a Comic-Con alkalmából kiadott egy új előzetest a Warhawk kvázifolytatásából, a Starhawkból. A trailer a játék nyitójelenetét mutatja be, pontosabban azt az intró videót és a program motorjával készült átvezetőt, amit majd a játékos is láthat, mielőtt belekezd a Starhawk egyjátékos részébe.

Merthogy a Starhawkban már ilyen is lesz. A történet egy Emmet Graves nevű srácról szól, őt is fogjuk irányítani, aki egy bányát üzemeltet a családjával. Miután a farmot megtámadják az általuk bányászott energia által mutánssá változott lények, egy robbanás következtében hősünk maga is átalakul, de megpróbálja jóra fordítani az erejét. A Starhawk jövőre fog megjelenni, kizárólag PlayStation 3-ra.

10.
10.
szerver
#5: Igen csak az egy kicsit drága lenne
9.
9.
Comic Con-on volt gameplay, keressetek rá, jól nézki a játék!
8.
8.
shatterhand
#4: Jó is lesz ez.
Első rész túl korán jött ki (nem éri már meg beszerezni, de haverok nagy csatákat vívtak benn), de ez most nem marad ki.
5.
5.
Neo1989
#1: Ez nem a gagyiságról szól hanem üzlet , az a lényeg h ha játszani akarsz vele vegyél ps3-at is . Én is mondhatnám hogy a Halo mért csak xbox-ra jelenik meg :(
De ha van pc-d ps-ed meg boxod akkor szerintem mindennel tudsz játszani úgy 99%-ba :)
4.
4.
LiMiT
#3: Mindig kell valaki aki okosat mond :)

Tetszetős kis játék lesz ebből. Szeretem az ilyeneket. Sajna max havernál fogom tudni kipróbálni mert nincs ps a háznál.. :D
1.
1.
szerver
De gagyi hogy csak PS 3-ra
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...