Ingyenes DLC érkezik a Red Dead Redemptionhöz

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 28.
  • Letöltés
Link másolása
Bár egyáltalán nem mai játék, és már több nagyobb kiegészítő is megjelent hozzá, a Rockstar továbbra sem hagyja abba a Red Dead Redemption támogatását. A minap újabb extra tartalmat jelentett be, ez azonban ingyenesen letölthető lesz bárki számára - még szeptemberig kell rá várni.

A Red Dead Redemption a tavaly májusi megjelenése óta több kiegészítőt is kapott, köztük nem egy ingyeneset, és nem egy komolyabb darabot, mint amilyen az Undead Nightmare is volt. A játék a mai napig töretlen népszerűségnek örvend, ezért pedig DLC-t érdemelnek a rajongók.

A Rockstar a minap mutatta be a Myths and Mavericks Bonus Pack névre hallgató csomagot, amely PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra egyaránt meg fog jelenni szeptemberben, és várhatóan az utolsó DLC-je lesz a játéknak. A kiegészítőt ingyenesen letölthetjük majd, és a készítők ígéretei szerint olyan helyszíneket és karaktereket fogunk kapni, akik a rajongók nagy kedvencei voltak. Hogy mégis kikről lehet szó, azt nem tudni, viszont a mellékelt kép alapján joggal feltételezhető, hogy John Marston mentora, Landon Ricketts köztük lesz.

38.
38.
SütiMester00
eleve már a játék borítóján az van hogy 1911-et írunk. a vadnyugat haldoklik.
36.
36.
Elcijas
Hát a járművekről annyit, hogy amit lehetett szerintem kihoztak a fejlesztők a témából. Elvégre ez az amerika - mexikó határon játszódik és a dél egyébként is elmaradottabb volt. 1911et írunk, még nincs meg 3 éve, hogy elkezdték gyártani az első futószalagon gyártott autót, a Ford T-modelt. (ami egyébként tiszteletét teszi a játékban)
35.
35.
krisztian66666
A lovak nem csak színükben nem egyeznek hanem az is, hogy a ló mennyit bír futni gyorsan.Az egyik legjobb a magyar a másik kettőre pedig nem emlékszem...
30.
30.
adikas
#28: Szerintem még van rá esély, úgy volt a gengszteres játékkal is.
Lehet csak kiadják a DLCket utána pedig egészet összegyúrják PC-re.
Persze lehet, hogy tévedek:)
29.
29.
Quent1n
#27: Egyetértek. Nálam még túl is szárnyalta őket. :) Pedig nem vagyok egy vadnyugat fan, mégis magával ragadott. Csak ugy kilovagolni vadászni egy kicsit a naplementébe, komoly élmény. :)
28.
28.
goblinfing
Áldani fogom a rockstart nevét minden nap ha kiadják pc-re ami sose történik meg :(
27.
27.
LAZLOW20
Szerintem ha valaki végigjátsza kegyetlen jó játék.Él és mozog minden,szép grafika,nagyon jó történet,nálam hozta a elvártakat.
25.
25.
sherex
24.
24.
latyaa
Pedig ez a játék zseniális :D Mit vártál a vad nyugaton ? meg van minden ami gta 4be szabad járkálás minden én imádom ezt a játékot nekem be ne van a top10be
23.
23.
p.balou
#7: Álljunk meg. Az, hogy neki nem tetszett egy dolog. Más véleményét illik tiszteletben tartani, nem kéne lehurrogni, akármilyen érvet hozol fel, nem tudod meggyőzni, hogy mekkora jóság a játék, mert ez az ő benyomása volt a játékról. Pl. nekem jobban bejött ez mint a GTAIV, de graham érvei is meggyőzőek, miért nem tetszik neki.
Hogy ne legyen full off, beszúrok annyit, hogy várjuk.
22.
22.
xXgoronikahunXx
#21: Igazság szerint már ez is egy folytatás, ennek volt egy elődje a "Red Dead Revolver".
Bár történetileg nem kapcsolódnak egymáshoz...
21.
21.
gta5
Nekem ez olyan kedvenc játékom mint a GTA .Én ezt a DLC-t már tegnap láttam a Rockstargames oldalán csak nem gondoltam róla ,hogy DLC.Most a Undead Nightmare-val játszok a mellék küldiket csinálom már 80%-nál vagyok remélem lesz majd Rdr 2 :).
20.
20.
krisztian66666
Hát nekem nagyon bejött a Red red redemption főleg olyan részek amikor segíteni kellet valakinek a banditák ellen stb. Ám egy valamit nem tudok...Magyar lovat hol tudok szerezni?XD Mert szeretnék egy kis hazai élményt is!XD
18.
18.
SütiMester00
#7: ízlések és pofonok. semmit nem érsz el azzal hogy lebutázol valakit azért mert nem tetszik neki ez a játék.
15.
15.
feco97
#5 szerinted melyiket lenne érdemesebb megvenni mert anno x360-on kivittem az alapot vagy 3 szor de konzolt váltottam
5.
5.
feco97
nem tudjátok h az undead nightmare az alapjáték nélkül is megy e?
3.
3.
vytros
2.
2.
Garfartix
Inkább adják ki pécére!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...